Praėjusią savaitę rygiečiai viešėjo Novosibirske ir Chabarovske, kur patyrė pralaimėjimus atitinkamai prieš „Sibir“ (3:4) bei „Amur“ (1:2).

Dar prastesnės naujienos laukė grįžus į Latviją. Pirmadienį atlikus pakartotinius testus, COVID-19 atvejų skaičius klube išaugo jau iki dešimties.

„Dinamo“ nepatikslina, kiek tarp užsikrėtusiųjų yra žaidėjų, ir kiek – trenerių bei kito personalo.

Kad ir kaip ten bebūtų, Latvijos ligų kontrolės ir prevencijos centras antradienį nurodė absoliučiai visiems klubo atstovams užsidaryti 14 dienų izoliacijai namuose.

„Jie negali išeiti į lauką, negali eiti į viešas vietas, kontaktuoti su kitais žmonėmis. Mūsų rekomendacijos yra labai aiškios, čia nėra jokios erdvės interpretacijoms“, – sakė Prevencijos departamento direktorius Jurijus Perevoščikovas, pridūręs, jog bet kokios išimtys šioje situacijoje yra „sunkiai įmanomos“.

Šiame sezone dėl pandemijos jau buvo atidėti trys „Dinamo“ mačai KHL pirmenybėse. Tuomet užkratas buvo aptiktas latvių varžovų komandose: Nur Sultano „Bars“, Nižnekamsko „Neftechimik“ ir Žemutinio Naugardo „Torpedo“.

Dar du kartus teko strimgalviais ieškoti naujų teisėjų, mat koronavirusas diagnozuotas paskirtiems arbitrams.

O per artimiausias dvi savaites „Dinamo“ laukė penkerios rungtynės: trejos namuose ir dvejos išvykose. KHL kol kas nepaskelbė, ar šioms dvikovoms bus ieškoma naujų datų.

Rygos klubas KHL Vakarų konferencijoje užima priešpaskutinę 10-ą vietą, per 5 sužaistus mačus šventęs tik vieną pergalę ir surinkęs 3 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)