Tūkstančių internautų socialiniuose tinkluose sekamas dainininkas nusifilmavo kaip lifte atlieka vokalinę perkusiją, ant veidrodžio neva palikdamas seilių žymes.

„Delfi“ susisiekus su V. Bareikiu, jis teisinosi, kad tai – tik pokštas, kurį su sūnumi Adu nutarė įgyvendinti atliekant laiptinės valymo darbus.

„Šis vaizdo įrašas buvo filmuojamas lifto valymo metu. Aš nespjaudžiau ant veidrodžio. Purškėme ant jo valymo skystį ir dėl to sugalvojome tokį pokštą. Aš visą šitą situaciją puikiai suprantu ir tikrai esu labai atsakingas. Kai palikome tą liftą, manau, jis buvo trigubai tvarkingesnis negu prieš tai, nes mes viską ten sutvarkėme“, – „Delfi“ sakė V. Bareikis.

Atlikėjas, paklaustas, ar dažnai savanoriškai prisideda prie aplinkos tvarkymo, sakė nevengiantis apsitvarkyti ne tik namų aplinkoje.

„Dažniausiai eidamas pakeliu numestą šiukšlę, kad ir ne savo namų zonoje. Na, o jeigu turiu servetėlių, kaip šiuo atveju, nuvalau liftą. Tai yra logiška. Aš pats tame name negyvenu, bet man tenka ten lankytis, tad ir aplinką ten tvarkau. Manau, kad visi, turėdami laisvą minutę, turėtume apsitvarkyti. Betvarkant ir kilo idėja nufilmuoti vaizdo įrašą“, – paaiškino pašnekovas.

LRT laidos „Įdomiosios pamokos tiesiogiai“ vedėjas yra populiarus ne tik tarp bendraamžių, bet ir tarp mokyklinio amžiaus žmonių. Tad neretam kilo klausimas dėl rodomo neigiamo pavyzdžio vaikams.

„Vaikai, jeigu ir jūs norite sukurti tokį juokingą vaizdelį, nepamirškite, kad po savęs visada reikia susitvarkyti. Būtinai susitvarkykite, lygiai taip pat, kaip ir mes“, – paprašė žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)