Jau įpusėjus dvikovai tapo aišku, kad intrigos šiose rungtynės nebus – komandas skyrė 27 taškai (51:24). A. Gomelskio taurę Rusijos čempionai laimėjo jau 10-ą kartą.

Nugalėtojams Darrunas Hilliardas pelnė 14 taškų ir atkovojo 7 kamuolius. Mike'as Jamesas ir Nikita Kurbanovas prie pergalės prisidėjo 13 taškų, Joel Bolomboy ir Tornike Šengelija pelnė atitinkamai 12 ir 10 taškų.

A. Gomelskio taurės turnyro naudingiausiu žaidėju (MVP) paskelbtas Willas Clyburnas. Finale jis pelnė 11 taškų, atkovojo tris kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Parmai“ Adas Juškevičius pelnė 8 taškus, Eigirdas Žukauskas – 4, o rezultatyviausias Permės ekipoje buvo Glebas Šeiko su 12 taškų.

CSKA strategas Dimitris Itoudis pasveikino Permės ekipą ir nepaisant didelio skirtumo išreiškė pagarbą.

„Akivaizdu, kad dėl daug sužaistų rungtynių prieš turnyrą Permės komanda neturėjo pakankamai jėgų. Man atrodo, kad VTB lygoje „Parma“ tikrai žais atkrintamosiose varžybose, nes puikiai treniruojama ir turi gerą sudėtį. Bet kurios kitos rungtynės su jais nebus pasivaikščiojimas po parką.

Buvo gera vėl žaisti savo fanų akivaizdoje. Noriu pasidalinti geriausio trenerio prizu su savo trenerių štabu, kuris ruošė komandą, kai aš sveikau po ligos. Mums vis dar reikia daug ką tobulinti, bet esame gerame kelyje“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)