Serbijos čempionai išvykoje nesugebėjo įrodyti savo pranašumo prieš Nikosijos „Omonia“ per pagrindinį laiką – po 90 min. rezultatas buvo lygus 1:1.

Per pratęsimą status quo nepakito, tad komandoms teko mėginti laimę 11 m baudinių serijoje.

Du svečių žaidėjai – puolėjas iš Italijos Diego Falcinelli bei gynėjas iš Australijos Milošas Degenekas – savo smūgių realizuoti nesugebėjo, tuo metu Kipro atstovai neklydo ir laimėjo seriją 4:2.

Rungtynių didvyriu tapo du baudinius atrėmęs „Omonia“ vartų sargas iš Brazilijos Fabiano.

Tokia atomazga serbams – milžiniškas nusivylimas, mat du pastaruosius sezonus jie žaidė Čempionų lygos grupių etape.

Tuo metu pastarojo dar niekad nepasiekusi „Omonia“ paskutiniame kvalifikacijos etape kausis su Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).

„Crvena Zvezda“ – jau antras favoritu laikytas klubas, kurį eliminavo Kipro čempionai. Prieš tai jie išvykoje po pratęsimo 2:0 palaužė stipriausią Lenkijos komandą Varšuvos „Legia“.

Čempionų lygoje nebus ir kito praėjusiame sezone patriukšmavusio Balkanų grando. Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija) svečiuose 1:2 nusileido „Ferencvaros“ (Vengrija).

Vienas netikėtumas užfiksuotas ir antradienį vykusiose rungtynėse. Salonikų PAOK (Graikija) savoje aikštėje 2:1 įveikė Lisabonos „Benfica“ (Portugalija).

Trečiadienį įvyko dar viena 11 m baudinių serija. Įvarčių per 120 minučių nepasiekusios „Qarabaq“ (Azerbaidžanas) ir „Molde“ (Norvegija) ekipos nuo žymos smūgiavo kur kas tiksliau.

Pirmus dešimt baudinių realizavo visi žaidėjai, tad teko mušti papildomus. Badavi Huseinovas savąja proga nepasinaudojo, o Kristofferis Haugenas nesuklydo, taip atverdamas duris į kitą etapą „Molde“.

Tolyn žengė ir Marijampolės „Sūduvos“ skriaudikas Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis), 1:0 palaužęs Bresto „Dinamo“ (Baltarusija), bei „Midtjylland“ (Danija), 3:0 sutriuškinęs Berno „Young Boys“ (Šveicarija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)