LEA valdyba paskirta ketverių metų kadencijai, jos nariai dirbs neatlygintinai.

„Gyvename energetikos transformacijos ir spartaus perėjimo prie atsinaujinančios ir klimatui neutralios energetikos laiku, todėl strateginis LEA požiūris į šiuos procesus yra labai svarbus. Valdyba prisidės tiek stiprinant LEA, tiek ir išnaudojant jos turimą potencialą“, – pranešime sako Ž. Vaičiūnas.

Į naująją LEA valdybą paskirti trys nepriklausomi nariai ir du Energetikos ministerijos atstovai: Lietuvos pramonininkų konfederacijos Energetikos ir klimato kaitos komiteto pirmininkas Martynas Nagevičius, Lietuvos vėjo elektrinių asociacijos vadovas Aistis Radavičius, „Infobalt“ viceprezidentas Giedrius Gecevičius, Energetikos ministerijos kancleris Ramūnas Dilba bei viceministras Rytis Kėvelaitis.

LEA yra energetikos kompetencijų ir duomenų centras, kuris įkurtas 2019 metais sujungus dvi valstybės įmones – Energetikos agentūrą ir Lietuvos naftos produktų agentūrą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)