Vakarų konferencijos finalo seriją prieš Las Vegaso „Golden Knights“ „žvaigždės“ laimėjo 4-1.

Paskutinį tašką padėjo puolėjas iš Rusijos Denisas Gurianovas, pasižymėjęs ketvirtą pratęsimo minutę ir išplėšęs savo komandai pergalę 3:2.

Po Chandlerio Stephensono ir Reilly Smitho įvarčių „Golden Knights“ iki trečio kėlinio vidurio pirmavo 2:0, tačiau nesugebėjo išlaikyti pergalės savo rankose.

Rezultatą išlygino ir pratęsimą komandai atnešė Jamie Bennas bei Joelis Kiviranta.


„Stars“ reguliariajame sezone Vakarų konferencijoje užėmė ketvirtą vietą, o atkrintamosiose varžybose prieš tai eliminavo Kalgario „Flames“ (4-2) ir Kolorado „Avalanche“ (4-3).

Savo ruožtu, laipteliu aukščiau reguliarų sezoną baigę „Golden Knights“ iš kovos dėl Stanley taurės išmetė Čikagos „Blackhawks“ (4-1) ir Vankuverio „Canucks“ (4-3).

Rytuose viena pergalė nuo vietos NHL finale skiria Tampos „Lightening“ klubą, kuris pirmauja prieš Niujorko „Islanders“ 3-1.

„Stars“ finalą pasiekė pirmą kartą nuo 2000 metų, o vienintelį sykį iškovoti pagrindinį trofėjų klubui pavyko 1999-aisiais.

Dėl koronaviruso pandemijos visos Vakarų konferencijos atkrintamosiose varžybos vyksta Edmontone, kuris priims ir NHL finalą. Rytų konferencijos ekipos santykius aiškinasi kitame Kanados mieste Toronte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)