Vilniaus biuras rūpinsis „Dexcom“ operacijomis ir klientais Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų regione. Naujasis filialas bus daugiafunkcis ir telksis į klientų aptarnavimą, techninę pagalbą bei į finansinę ir buhalterinę pagalbą įmonei, teigiama užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ pranešime.

Anot „Dexcom“ finansų direktoriaus Quentino Blackfordo, Vilnių bendrovė pasirinko dėl kvalifikuotų darbuotojų ir daugiakalbystės.

„Vilniuje gausu kvalifikuotų darbuotojų. Vietos talentų daugiakalbystė buvo vienas stipriausių mus papirkusių argumentų, nes gebėjimas laisvai susikalbėti įvairiomis kalbomis yra būtini norint teikti kokybiškas paslaugas klientams visame pasaulyje“, – pranešime sakė Q. Blackfordas.

Tuo metu „Investuok Lietuvoje“ vadovas Mantas Katinas pabrėžia, kad Lietuva į gyvybės mokslus žiūri kaip į vieną svarbiausių ateities sektorių.

„Tai, kad sostinėje įsikuria toks svarbus pramonės veikėjas, padės mums kaip šaliai toliau ugdyti kompetencijas, kurių reikia, kad pirmautume šioje srityje“, – pranešime teigė M. Katinas.

Paslaugų centre Vilniuje „Dexcom“ ketina diegti procesų automatizavimą, taip pat bendradarbiauti su vietos universitetais ir kitomis švietimo įstaigomis.

1999 metais įkurtos ir šiuo metu San Diege, Kalifornijos valstijoje įsikūrusios bendrovės sprendimai leidžia žmonėms kontroliuoti diabetą inovatyviomis nuolatinės gliukozės stebėsenos sistemomis.

Įvairiuose „Dexcom“ padaliniuose visame pasaulyje pernai dirbo apie 3,9 tūkst. darbuotojų, tais pačiais metais apyvarta siekė 1,47 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)