Remiantis penktadienį gauta ataskaita, Naya su sūnumi suskaičiavo iki trijų ir šoko į vandenį prie Diablo įlankos, praneša etonine.com.

„Netrukus po to, kai jie įšoko į vandenį, sūnui Josey buvo liepta grįžti į valtį. Naya padėjo jam įlipti į valtį, tuomet sūnus išgirdo, kaip ji šaukia „padėkite“ iškėlusi rankas į viršų. Tuomet Naya dingo po vandeniu“, – rašoma pranešime.

Ši ataskaita atitiko ir valčių nuomos darbuotojo pasakojimą – darbuotojas rado Josey miegantį valtyje ir pasakė jam, jog „mama dingo“.

Ataskaitoje taip pat teigiama, kad valčių nuomos darbuotojas Nayai pasiūlė gelbėjimosi liemenę. Ji atsisakė, tačiau, nepaisant to, liemenė vistiek buvo įdėta į valtį. Vėliau liemenė išties buvo rasta valtyje.

Riveros mama, Yolanda Previtire teigė, kad jos dukra mokėjo puikiai plaukti. Ji taip pat atskleidė, jog Naya su sūnumi planavo iškylą prie Piru ežero, tačiau vis tik išsinuomojo valtį. Tyrėjai aktorės automobilyje rado anglių maišą, o valtyje – maisto produktų.

Taip pat tyrimo ataskaitoje užsimenama apie tai, kad aktorė neseniai sirgo sinusitu, jai svaigo galva, „ir tai galėjo paūmėti būnant vandenyje“.

„Mirusiajai svaigdavo galva iki vėmimo, tačiau ji buvo išmokusi suvaldyti simptomus, vartodama antihistamininius vaistus“, – rašoma pranešime. Prieš mirtį Naya buvo gydoma nuo galvos svaigimo.

Ataskaitoje pateikiama išsami informacija apie tai, kas buvo rasta Nayos piniginėje, įskaitant jos mobilųjį telefoną, o „rankinėje buvo rasti švirkštai su rausva skysta medžiaga, receptas amfetaminui ir asmens tapatybės dokumentas.“

„Šalia piniginės buvo padėtos trys skardinės alkoholio. Viena skardinė buvo tuščia, vienoje likę maždaug trys ketvirtadaliai skysčio, o trečia – neatidaryta“, – pranešama ataskaitoje.

Tuo tarpu Riveros mirties liudijime, kuris buvo išduotas Ventūros apygardoje liepos mėnesį, įrašyta, kad oficiali mirties priežastis – „skendimas“, taip pat teigiama, jog „ji mirė per kelias minutes“. Taip pat pažymėta, jog nebuvo jokių kitų reikšmingų sąlygų, galėjusių įtakoti mirtį.

Aktorės mirties priežastis, pasak ataskaitos, išlieka ta pati. Medicinos ekspertė ataskaitoje aiškina, kad „toksikologijos ataskaita rodo terapinį fentermino kiekį, žemą/terapinį amfetamino ir diazepamo bei kofeino kiekį ir 0,016% alkoholio koncentraciją kraujyje“.

Liepos 24-tą dieną aktorė buvo pagerbta privačioje laidotuvių ceremonijoje, amžinojo poilsio atgulė Los Andžele esančiame Forest Lawn memorialiniame parke.

Televizijos „Fox“ rodytame seriale „Choras“ N. Rivera šešis sezonus vaidino dainuojančią sporto šokėjų trupės lyderę Santaną Lopes. Ji tapo jau trečia anksti mirusia svarbia šio serialo aktorių kolektyvo nare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)