Šiame sezone R. Mackevičius laidą ves vienas – jo kolega Jonas Nainys nusprendė koncentruotis į kitus savo projektus.

„Pasitarėme ir pasiskirstėme darbus. Visko nespėjame aprėpti – ir groti, ir dainuoti, ir vesti, ir interviu imti. Jonas dabar daug laiko skiria didžėjavimui, muzikos kūrimui, o aš stengiuosi sustiprinti vykstančius video darbus“, – pasakojo R. Mackevičius.

Pasak jo, laikotarpiai diktuoja ir tam tikras sąlygas, kokie žmonės turėtų ateiti į laidą, tad naujajame sezone bus ne tik žmonės iš pramogų pasaulio, teatro, sporto, bet ir iš politikos – pavyzdžiui, pirmoje naujo sezono laidoje dalyvaus Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

„Bet bus pačių įvairiausių žmonių iš skirtingų sferų – tikrai dar mums nereikės antro rato sukti. Yra daug nuostabių sportininkų, kurie gal nevysto aktyvios karjeros, bet yra ne mažiau įdomūs, taip pat kultūros tema yra labai opi“, – sakė R. Mackevičius.

„Radistas“ neslėpė, kad kai kurie žmonės išsigąsta jų laidos formato, tad prisikviesti pašnekovus ne visada yra lengva. „Yra, kas bijo, daug kas atsisako – dažniausiai tie, kas turi tamsesnių paslapčių. Bet patys ryžtingiausi visada pasirašo“, – šypsojosi jis.

R. Mackevičius užtikrino, kad naujame sezone tono nešvelnins ir pašnekovų nelepins patogesniais klausimais: „Nepatogūs klausimai nėra kažkokie mūsų išgalvoti – aš vadinu juos tautos klausimais, nes visada prašome žiūrovų siųsti klausimus, į kuriuos jie norėtų girdėti atsakymus. Tai klausimai paprastų žmonių, kurie žino, gilinasi į situaciją, ar tiesiog nori leptelti kokį aštresnį klausimėlį, o aš kaip ruporas juos ir užduodu“.

Pirmieji laidą „Nepatogūs klausimai“ galės matyti „Delfi Plius“ prenumeratoriai – jiems laida bus pasiekiama jau ketvirtadienio vakarą. Kitiems „Delfi“ portale ši laida bus rodoma sekmadienį 20 val.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.