Skyrybų byla pasiekė Vilniaus regiono apylinkės teismą. Pranešama, kad santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutarimu.

Kiek anksčiau Delfi jau yra susisiekę su Skaiva dėl kurį laiką sklandžiusių gandų apie skyrybas. Tačiau tuo metu moteris apie asmeninius santykius kalbėti atsisakė.

Primename, kad žinoma laidų vedėja ištekėjo 2015-ųjų spalį. Ceremonija vyko netradicinėje vietoje – prabangiame restorane.

Prisiekti amžiną meilę Skaiva su mylimuoju žengė nutiestu raudonu kilimu.

„Nesame praktikuojantys katalikai, todėl nusprendėme, kad tuoktis bažnyčioje būtų veidmainystė“, – po cermonijos kalbėjo nuotaka.

Pasveikinti jaunuosius, iki ceremonijos dar likus nemažai laiko, rinkosi gausus būrys svečių. Atvyko Gabrielė Martirosianaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Gediminas Jaunius, Aistė Paškevičiūtė, kolegos iš radijo stoties, kurioje dirba Skaiva, ir kiti. Dauguma svečių rankose laikė po vieną baltos rožės žiedą. Besirenkant svečiams, prieš numatytą ceremonijos laiką, atvyko ir S. Jasevičiūtės išrinktasis Artūras.

Vyras šią ypatingą dieną dėvėjo juodą kostiumą, buvo įsisegęs baltos tulpės žiedą. Skaivą pas mylimąjį atlydėjo jos tėtis. Ją pasitiko būsimas vyras. Gediminas Jaunius, jai žengiant pas mylimąjį, grojo saksofonu. Rankose Skaiva spaudė baltų tulpių puokštę. Ji pasirinko vyro pavardę ir tapo Kraujalė.

Skaiva su Artūru susipažino beveik prieš aštuonerius metus, bare. Merginų kompanijoje laiką leidusi Skaiva sulaukė dėmesio iš Artūro. Šis patikusiai merginai atsiuntė šampano.

„Iš pradžių buvome labai geri draugai, o tik paskui tapome meilužiais, jei taip galima pasakyti“, – nusijuokė pasakodama nuotaka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)