Tokį sprendimą Graikijos čempionų klubas priėmė motyvuodamas keliavimo į Rusiją apribojimais koronaviruso pandemijos metu.

A. Gomelskio taurės turnyre „Panathinaikos“ turėjo varžytis su Maskvos CSKA, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ komandomis. Pranešama, kad graikus turnyre pakeis Kaznės UNIKS ekipa.

Tuo metu į ateinantį savaitgalį Kaune vyksiantį Eurolygos ikisezoninį turnyrą „Panathinaikos“ žada atvykti. Šiose varžybose be Graikijos čempionų dalyvaus turnyro šeimininkas Kauno „Žalgiris“, Berlyno ALBA ir Milano „Olimpia Armani“.

Šis turnyras „Žalgirio“ arenoje vyks rugsėjo 12 ir 13 d. – būtent su „Žalgiriu“ graikai šeštadienį žais turnyro pusfinalyje.

Maža to, Graikijos čempionai Lietuvoje užsibus ilgiau nei planuota anksčiau.

Eurohoops praneša, kad vietoje turnyro Maskvoje, rugsėjo 15-ąją „Panathinaikos“ Lietuvoje sužais kontrolines rungtynes su Vilniaus „Rytu“. Kur vyks šis susitikimas, kol kas nėra skelbiama.

Primename, kad vasarą „Panathinaikos“ klubas radikaliai atsinaujino. Pasikeitė jo savininkai, prie ekipos vairo stojo asistentu dirbęs graikas Georgis Vovoras, komandą paliko lyderiai Nickas Calathesas, Jimmeris Fredette'as ir grupė kitų žaidėjų.

Naujoje „Panathinaikos“ sudėtyje yra Lietuvos krepšinio gerbėjams puikiai pažįstamas amerikietis Aaronas White'as, anksčiau atstovavęs „Žalgiriui“.

„Panathinaikos“ sudėtis
(numeris, žaidėjas, pozicija, ūgis)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)