Aktorius už grotų praleis aštuonerius metus, bausmę atliks bendrojo režimo kolonijoje. M. Jefremovas į teismą atvyko be asmeninių daiktų, tik su dokumentais – juos iš aktoriaus namų vėliau atvežė advokato padėjėjas.

Žmogų avarijoje, kurią sukėlė būdamas neblaivus, pražudęs aktorius teismo nuosprendžio klausėsi atsistojęs, žemai nunarinęs galvą ir vis užsimerkdamas. Be jam skirtos laisvės atėmimo bausmės, M. Jefremovas dar privalės sumokėti 800 tūkst. rublių kompensaciją. Šią sumą gaus avarijoje žuvusio vairuotojo Sergejaus Zacharovo sūnus Vitalijus. Aktorius taip pat trejiems metams prarado teisę vairuoti automobilį.

Teismo salėje M. Jefremovą palaikė artimieji ir artimi bičiuliai. Atvyko sutuoktinė, taip pat aktorė Sofia Kruglikova. Nuskambėjus nuosprendžiui, artimiesiems su nuteistuoju pabendrauti neleista, žmoną ištiko isterijos priepuolis.

Akimirkos, užfiksuotos teisme:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)