Ne vienerius metus su D. Guobyte pažįstamas E. Dragūnas su savo tūkstančiais sekėjų instagrame pastarosiomis dienomis dalijasi straipsnių iškarpomis, kuriose aptariama nelegalių veisyklų problema Lietuvoje. Paramą bičiulei išreiškiantis grupės „SEL“ lyderis nusprendė pasidalinti ir tik siauram ratui žinoma istorija – akimirka, kai jis suprato, kad Deimantė nėra tik gražus modelis.

„Su Deimante susipažinau prieš penkerius metus Niujorke. Akinančiai graži mergina, Amerikos žvaigždžių apsuptyje: Maxwellas, Nas, Kanye Westas, Kim Kardashian... Pamąsčiau, vau, koks gražus žmogus“, – prisiminė jis ir tęsė.

„Prieš porą metų mes važiavome blizgančiame „Mercedes“, pasipuošę į kažkokį vakarėlį ir netikėtai ji, pamačiusi šunį, kuris blaškėsi gatvėje tarp mašinų, sušuko: „Sustok!“. Aš paklausiau, kodėl? Sako: „Žiūrėk, pasimetęs šuo“. Aš sakau: „Deima, bet mes pasipuošę, skubame į šventę“. O ji man sušuko, kad nesvarbu tas balius ir tie apdarai. Tada aš atradau dar vieną žmogų gražų ne tik išore. Myliu“, – šiltai asmenine istorija dalijosi dainininkas.

Grupės „SEL“ lyderis ir pats nėra abejingas gyvūnams – Egidijus prie D. Guobytės paramos fondo yra prisidėjęs ir finansiškai, ir gerais darbais. Be to, jis anksčiau yra minėjęs, kad jei kada nors nuspręstų įsigyti augintinį, jį pasiimtų iš gyvūnų prieglaudos.

Paramą šiuo metu garsiam modeliui, kovojančiam už gyvūnų teises, išreiškia ir kiti žinomi žmonės. Jie ne tik viešiną problemą, bet ir skiria solidžias aukas jau išgelbėtiems ir šiuo metu prieglaudose atsidūrusiems keturkojams.

1 tūkst. eurų gyvūnų reikmėms paaukojo tinklalaidės „Vėl tie patys“ vedėjai: Mantas Katleris, Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus.

Bene didžiausia auka nustebino vaizdo įrašų kūrėjas Vaidotas Grincevičius-Whydotas. „Youtube“ žvaigždė „streamo“ (tiesioginės transliacijos) metu surengė labdaringą akciją, kurios metu videotinklaraštininko gerbėjai surinko net 15,1 tūkst. JAV dolerių (beveik 13 tūkst. eurų). Visus gautus pinigus V. Grincevičius planuoja skirti nuskriaustiems šunims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)