Nors puolėjas išgyveno dėl UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje patirto pralaimėjimo 2:8 Miuncheno „Bayern“ futbolininkams, o Luiso Suarezo išvykimas ir nesutarimai su klubo vadovais dėl ateities, atrodė, jau buvo perpildę jo kantrybės taurę, Lionelis priėmė sprendimą likti.

Tiesa, pats L. Messi neslepia, kad tokį jo žingsnį lėmė grėsę teisiniai ginčai, nes argentiniečio sutartyje buvo numatyta išlyga, leidžianti jam išeiti iš klubo be jokios išpirkos, jei jis informuoja apie tai iki birželio 10 dienos. Šist terminas jau seniai praėjo, todėl „Barcelona“ pagrįstai tikėjosi, kad sutartis su Leo galioja iki 2021 metų vasaros su 700 mln. eurų išpirka.

Norėdamas išvengti galimos atsakomybės ir paklusdamas savo šeimos narių norui dar pagyventi Barselonoje, Lionelis nutarė nebemaištauti – bent šiemet, nes kitą vasarą jo galimam persikėlimui į „Manchester City“ gretas nebetrukdys jokie suvaržymai.

Šešis kartus prestižinio prizo „Ballon d'Or“ laimėtojas „Barcelonos“ komandoje debiutavo 2004 metais ir 4 kartus laimėjo UEFA Čempionų lygą.

Su katalonų ekipa L. Messi laimėjo šešis „Copa del Rey“ trofėjus ir 10 „La Liga“ titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)