„Galiu pasakyti tik tiek, kad aš niekada nieko neslėpiau. Aišku, kai įžūliai paklausia – įžūliai ir atsakau“, – paaiškindama, kodėl ne vieno žiniasklaidos atstovų skambučio dėl naujų santykių patvirtinimo sulaukusi Rasa, niekada taip ir neišdrįso atvirauti.

Tačiau kartais ir žodžių nereikia – kai žmogus jaučiasi laimingas, spindi ir išorė.

„Aš esu iš tų žmonių, kurių kiekvienas gyvenimo etapas yra įdomus ir kitoks. Kiekvienas mane įkvepia tapti kitokia. Įsimylėti labai gera. Ir būti mylimai – gera. Be to, aplinkui turiu labai daug žmonių, kurie mane myli. O aš pati moku iš gyvenimo pasiimti kiek įmanoma daugiau. Tad man visas gyvenimas yra meilė“, – paklausta, ar tai nauji jausmai kalti dėl ypatingo žavesio, „Delfi“ sakė pašnekovė.

Vakarėlio akimirka

Labiausiai apkalbamu faktu tapo Petro ir Rasos amžiaus skirtumas. Žinoma moteris neslepia, kad dėl santykių su jaunesniu vyru ji sulaukia ir kritikos, ir palaikymo.

„Turėčiau pasidžiaugti tuo, kad daugelis žmonių dėl manęs džiaugiasi. Aš tai vertinu kaip draugystę, bičiulystę. O jeigu kam nors kažkas nepatinka, šiems žmonėms galiu pasakyti „viso gero“. Žinote, kai žmonės myli tave, jie tave palaiko šimtu procentų“, – kalbėdama apie artimųjų reakciją į naują meilę sakė Rasa.

Vis dėlto, kad ir kokios kalbos sklandytų, nei žiniasklaida, nei, kaip yra sakiusi Rasa, kai kurie bičiuliai nežino jos tikrojo amžiaus. R. Barauskaitė – bene fotogeniškiausia moteris pramogų pasaulyje, rodanti elegancijos pavyzdį ir visose žiniasklaidos fotografų nuotraukose atrodanti nepriekaištingai. Tačiau ji pati neslepia sau turinti daug priekaištų ir kritikos.

„Niekada nesijaučiu labai gerai atrodanti. Nesijaučiu kažkuo geresnė ar fainesnė už kitas. Nežinau, kodėl susiformavo toks įvaizdis. Nes, pavyzdžiui, šiandien visą dieną vaikščiojau su sportiniais drabužiais. Net ir senamiestyje. Po treniruotės neturėjau laiko persiorientuoti į elegantiškus drabužius, tad vaikščiojau visiškai atsipalaidavusi.

Rasa Arlauskienė

Laisvalaikiu galiu vaikščioti ir sportbačiais, ir su šortais, ir su paprastais marškinėliais ar plėšytais džinsais. O kai dirbu – viskas kitaip. Juk visi žmonės, eidami į ofisą, pakeičia įvaizdį“, – „Delfi“ sakė moteris, patikindama, kad niekada nesinaudoja stilistų pagalba.

Rasa juokėsi, kad vasarą ją galima buvo sutikti ir populiarioje pajūrio vakarėlių zonoje – „Kupole“, kur šoko basa. Vis dėlto ši vasara buvo pašvęsta ne tik linksmybėms, bet ir darbui. Dėl koronaviruso pandemijos darbai, anot žinomos renginių organizatorės, stojo tik pavasarį. Na o šiandien – pats įkarštis.

„Šiuo momentu viskas yra aukštumoje, labai gerai. Tačiau, panašu, kad reikia nusiteikti blogesniam etapui. Galbūt net blogesniam nei buvo. Reikia pergalvoti savo strategiją ir idėjas, kurias turėjome. Gal net kai kuriems pakeisti ir savo profilį. Pavasaris buvo ramus, o vasara labai greitai įsisiūbavo. Buvo daug gražių renginių.

Įprastai renginiuose vasarą nebūna daug žmonių, o šią – atvirkščiai. Visi buvo pasiilgę, norėjo išeiti į viešumą ir susitikti. Man ši vasara visiškai nebuvo kitokia nei visos. Aš puikiai moku derinti laisvalaikį ir darbą, tad labiau atsipalaiduoti neteko. Renginys juk įvyksta per vieną suplanuotą dieną, o iki tol viskas ruošiama kartais ir iki kelių mėnesių. Todėl nutinka taip, kad per visą vasarą planuoji renginius, įvyksiančius rudenį“, – „Delfi“ pasakojo žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)