25 metų Amber Luke kūnas visas – nuo galvos iki kojų – padengtas tatuiruotėmis. Tačiau šioje nuotraukoje ji atrodo „švarutėlė“, net jos akių obuolių baltymai matosi. Jaunesnė ji buvo blondinė, visiškai nepanaši į tą ryškiai plaukus dažančią moterį, kokia yra dabar.

Amber sako, kad visuomet norėjo išsiskirti iš minios ir drastiškai keisti savo išvaizdą. Prie instagrame paskelbtų savo jaunesnės ir dabartinės nuotraukų Amber užrašė: „Dvi skirtingai atrodančios moterys – ta pati siela“.

„Kairėje nuotraukoje man – 18 metų, o dešinėje esanti nuotrauka buvo daryta neseniai, – parašė Amber, dabar save vadinanti mėlynake baltąja drakone. – Jau būdama jauna žinojau, kaip noriu atrodyti. Ir to pasiekiau!“

Amber paaiškino, kaip ji smarkiai rizikavo ir pavojingais metodais modifikavo savo kūną, kad atrodytų unikaliai. „Aš išsitatuiravau akių obuolius, kai mano buvo 22 metai. Dieve mano, cha cha cha“.

Dėl šios ekstremalios procedūros ji kelias savaites buvo netekusi regėjimo, tačiau tai nenumalšino jos noro ir toliau modifikuoti savo kūną. Iš viso ji ant kūno turi 200 tatuiruočių. Jai taip pat ištempti ausų speneliai ir perpjautas liežuvis.

Amber taip pat yra pasididinusi krūtis, į skruostus ir lūpas yra susileidusi užpildo, o ausyse įsistačiusi aštrius implantus.

Savo instagramo sekėjams Amber patarė nebūti avelėmis ir drąsiai išsiskirti. „Istorijos moralas toks – neleiskite niekam jums sakyti kad esate per jauni priimti sprendimų dėl savo išvaizdos. Jeigu norite auskaro, plaukų spalvos ar tatuiruotės, pasidarykite. Nesivadovaukite pasenusiu visuomenės požiūriui ir neikite su minia“.

Jos įrašas sulaukė šimtų reakcijų „patinka“, o daugelis sekėjų gyrė ją už drąsią žinutę. Tiesa, atsirado ir tokių, kurie suskubo patarti merginai ir ja besižavintiems, kad tokia manija – pavojinga sveikatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)