Interviu „The Sunday Times“ P. Hilton (39 m.) papasakojo, kad prieš kelerius metus, pasikalbėjusi su K. Kardashian West (39 m.), užšaldė savo kiaušinėlių, skelbia people.com.

„Pasikalbėjome apie tai su Kim Kardashian, – sakė P. Hilton. – Ji rekomendavo man savo gydytoją. Mane įkvėpė tai, kad K. Kardashian taip ir padarė. Manau, kiekviena moteris turėtų tai padaryti, nes tada gali kontroliuoti situaciją ir nesijaudinti: „Dievuli, būtinai turiu ištekėti.“

P. Hilton pasakojo, kad galiausiai atėjus laikui vaikams, norėtų susilaukti mergaitės: „Man taip patinka puošti mergaites, aprengti taip, kaip mini aš.“ Ji teigė, kad apsidžiaugtų ir susilaukusi dvynių, nes „vienu metu pagimdai mergaitę ir berniuką“.

Šiuo metu P. Hilton susitikinėja su verslininku Carteriu Reumu. Neseniai šaltinis sakė „People“, kad ji be galo laiminga, pagaliau sutikusi sau tinkantį žmogų. „Jie iki ausų vienas kitą įsimylėję“, – teigė šaltinis.

Balandį pora šventė savo draugystės metų sukaktį. Turtinga paveldėtoja ta proga parašė instagrame: „Sveikinu sukakties proga, mano meilė. Man labiausiai patinka kurti prisiminimų akimirkas su tavimi. Tavo bučiniai stebuklingi. Man patinka būti tavo ir žinoti, kad tu esi mano“, – parašė ji prie nuotraukos, kurioje pora bučiuojasi.

P. Hilton mano, kad C. Reumas bus puikus tėvas, ji tikisi, kada nors sukurti su juo šeimą.

„Pagaliau sutikau savo žmogų, tokį su kuriuo noriu praleisti visą likusį gyvenimą ir sukurti šeimą“, – teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)