„Lygiai penkeri metai, kai esame santuokoje, kai prižadėjome vienas kitą gerbti ir palaikyti, kad ir kas benutiktų“, – su savo tūkstančiais sekėjų feisbuke pasidžiaugė Laisva.

„Kiek daug sunkumų buvo, kiek ašarų ir baimės, ar mums pavyks...

Vis dar labai tave myliu! Vis dar labai tavimi tikiu! Ačiū ponui Dievui už šią šeimą!“ – dėkojo ji.

Laisva savo romantišką žinutę papildė ir garsiai ištartu pažadu, kurį ji kartu su vyru planuoja įvykdyti.

„Mes dar ateisime savo santuoką palaiminti pas tave bažnyčioje“, – į Dievą kreipėsi dainininkė.

Donata Gutauskienė - Laisva ir Rolandas Gutauskas

Dainininkei Laisvai, pamilusiai keliskart teistą vyrą, teko nelengvas kelias, kadangi žinomai moteriai gana dažnai prikaišiojama sutuoktinio kriminalinė praeitis.

„Buvau nulinčiuota vien todėl, kad įsimylėjau teistą žmogų. Sutinku, jo reputacija nėra gera, bet ir aš buvau pasmerkta, beveik užmėtyta akmenimis. Žmonės kalbėjo: „O, Dieve, kaip su tokiu vyru ji galėjo prasidėti?“. Aš galvoju, kad kiekvienas turime galimybę taisytis. Aš tiesiog įsimylėjau žmogų, kuris mane girdi, supranta. Jis daugiau nedaro jokių nusižengimų, eina palaipsniui. Kol kas viskas sekasi, mūsų šeima stipri“, – anksčiau Delfi yra pasakojusi moteris.

„Man tas žmogus yra geras, jis mane myli. Man keista, kodėl žmonės yra linkę taip stipriai smerkti kitus. Anksčiau manimi niekas nesidomėjo, neįdomūs buvo ir mano draugai – gal turėjau dar baisesnių? Tik, va, santykiai su mano vyru visiems labai parūpo. Bet, matyt, pas mus yra tokia tauta. Lengviau yra teisti, nei galvoti. Siūlau pirmiausia į savo kiemą pasižiūrėti ir tik po to vertinti kitą“, – pridūrė dainininkė.

Delfi primena, kad Laisvos ir R. Gutausko santuoka įvyko rugpjūčio 21-ąją dieną Alytaus pataisos namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)