Rumuniją sukrėtė baisi žinia apie vietos atlikėjo mirtį bei tai, kad paskutines savo gyvenimo akimirkas jis užfiksavo instagrame.

Vaizdo įraše, panašu, T. Pustiu nė nenumanė, kas jo laukia, kadangi prieš susidūrimą jis ramiai klausėsi muzikos, niūniavo pagal ją ir retkarčiais kamerą atsukdavo į savo besišypsančią žmoną, rašo starhit.ru.

Tiesa, netrukus dainininkas netikėtai pasisuko į šoną ir išvydo greitai link automobilio skriejantį traukinį. Tiesioginė vaizdo transliacija iškart nutrūko, kai fone pasigirdo siaubo kupinas vyro šauksmas.

Skelbiama, kad susidūrimo išvengti buvo neįmanoma. T. Pustiu mirė įvykio vietoje nuo daugybinių kūno sužalojimų.

Dainininkas automobilyje buvo ne vienas, šalia jo, keleivio sėdynėje, važiavo ir jo žmona. Moteris yra kritinės būklės. Medikai kovoja dėl jos gyvybės, tačiau daug vilčių nežadama.

Tragedija sukrėtė T. Pustiu gerbėjus.

Kur ir kada bus palaidotas dainininkas kol kas neskelbiama. Šiuo metu atlikėjo artimieji organizuoja atsisveikinimo ceremoniją.

Skelbiama, kad dėl įvykio pradėtas tyrimas, kadangi norima suprasti, kokiomis aplinkybėmis įvyko tragiškas susidūrimas.

Spėjama, kad T. Pustiu mirtį lėmė jo paties neatsargumas esant prie vairo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)