Valstijos rinkimų direktorius Justinas Lee sakė, jog jo biuras patvirtino, kad K. Westo kampanija surinko būtiną tūkstantį registruotų rinkėjų parašų, kurių reikia norint tapti kandidatu.

K. Westas, kuris kažkada rėmė respublikonų prezidentą Donaldą Trumpą, praėjusį mėnesį paskelbė, kad jo nebepalaiko ir pats sieks būti išrinktas prezidentu. Jo kampanija liepos 15-ąją pateikė atitinkamus dokumentus Federalinei rinkimų komisijai.

K. Westas kandidatu jau tapo keliose valstijose, įskaitant Arkanzasą, Oklahomą ir Koloradą. Viskonsine jo bandymas tapti kandidatu buvo užginčytas.

Neseniai kilo didžiulis skandalas, kai rinkėjams prisistatydamas K. Westas scenoje pratrūko - apsiverkė, ėmė pasakoti itin asmeniškas šeimos istorijas apie tai, kaip jo žmona Kim Kardashian vos nepasidarė aborto. Po to imta kalbėti, jog Westų šeima iš paskutiniųjų bando išsaugoti santuoką, o K. Westui labai reikia gydymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)