„Muzikoje nebijau visiškai pilnai atskleisti savo gyvenimo faktų. Tuo metu, kai vyras pasakė, jog įsimylėjo kitą, supratau, kad turiu eit į priekį ir daryti tai, ko ilgai norėjau. Šeima man visada buvo pirmoje vietoje. Naiviai įsimylėjau, tad dėl vyro buvau pametusi draugus, muziką, viską. Sielą išliejau pirmoje savo dainoje („Kodėl gyvenu“)“,– pranešime spaudai pasakoja atlikėja. Tačiau nors ir kalba apie tam tikrus įvykius bei skandalais galinčius virsti atvejus, ji apie tai pasakoja labai aptakiai, neįvardindama jokių pavardžių. Kaip, beje, viešai nesako ir savo tikrojo vardo.

- Su kokiais sunkumais susiduri kaip pradedanti atlikėja?

– Visada maniau, kokie visi „faini“ šou versle, visko turi, jiems nieko negaila. Akivaizdus pavyzdys, kad prašant pagalbos – nemaža dalis pataria skirtingai ir savo naudai. Lieki pasimetęs. Kaip atlikėja noriu būti išgirsta sąžiningai, todėl reikia žmonių pagalbos. Esu beprotiškai dėkinga vardą ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje užsitarnavusiems prodiuseriams, kurie mane paskatino, „užvedė ant kelio“ ir nukreipė eiti pirmyn. Pažintis augo ir taip gimė antroji mano daina „Atmerk akis“.

- Ką turi omenyje sakydama, jog nori būti išgirsta sąžiningai? Ar teko gauti kitokių pasiūlymų?

– Maniau, kad XXI a. to jau nėra: einam permiegosim – karjera bus. Tačiau klydau. Teko susidurti su požiūriu, kad svarbiausia gražus veidelis, ko daugiau reikia. Labai apmaudu, kad toks mentalitetas dar gajus. Niekada nelaikiau savęs įspūdingo grožio mergina, manau, kad yra daug merginų, vertų šio titulo, tačiau išvaizdos sureikšminimas liūdina.

- Minėjai, kad dirbi su dviejomis prodiuserių kompanijomis. Kodėl reikalingos dvi?

– Šios kompanijos dirba su visiškai skirtingos stilistikos muzika. Man artima tiek šokių, tiek lyrinė, populiarioji muzika. Nenoriu užsistovėti ties vienu žanru. Turiu dėkingą balso tembrą, kuris man leidžia atlikti įvairios stilistikos muziką.

- Esi jauna, tačiau jau turi daug pasiekimų. Kuo norėtum pasidalinti su žmonėmis?

– Nors esu labai jauna, išgyvenau daug. Susiduriu su stereotipais, kad jauas žmogus neturi patirties. Dėl to yra nuvertinamas. Diskriminacija didelė. Mano akimis, jaunas žmogus turi daug idėjų, yra energingas, aktyvus ir imlus. Pati esu labai reikli sau, perfekcionistė ir maksimalistė, todėl tikiu, kad jaunam žmogui viskas įmanoma, kai jis pats to nori. Ir jokių pasiteisinimų.

Šiandien Odeta pristato antrosios dainos „Atmerk akis“ premjerą. Kūrinyje, kaip teigia atlikėja, skaudžiai ir taikliai atsispindi jos pastarasis gyvenimo etapas. Kiekviena teksto eilutė išgyventa asmeniškai. Vaizdo klipas paslėptas pavadinimo raidėse, kol pasirodys pilna versija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)