Lietuvos policijos feisbuko paskyroje pasirodė informacija, kad artėjantį savaitgalį, rugpjūčio 8-9 dienomis, Šiauliuose laukia „Legalus dragas“.

Didžiausia staigmena laukia tų vairuotojų, kurie buvo nubausti už greičio viršijimą, chuliganišką vairavimą ar dalyvavimą nelegaliose lenktynėse. Tokiems vairuotojams, paskelbė Lietuvos policija, dalyvauti organizuojamose traukos lenktynėse bus galima nemokamai.

Tiesa, pabrėžiama, kad nemokamas dalyvavimas garantuojamas tik tiems, kurie jau susigrąžino teisę vairuoti nuo šių metų birželio 1 d. iki rugpjūčio 7 d.

Už minėtus KET pažeidimus nubausti ir teisę vairuoti praradę, o vėliau susigrąžinę, vairuotojai galės gauti kuponus, suteikiančius teisę dalyvauti varžybose.

Norintys gauti kuponus turi kreiptis į Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybą (Purienų g. 48, Šiauliai) ketvirtadienį (8-12 val. ir 13-17 val.) ir penktadienį (8-12 val. ir 13-15.45 val.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)