Jis tapo ir naujai išrinktos asociacijos valdybos pirmininku, pranešė „Infobalt“.

M. Glodas asociacijos prezidento pozicijoje pakeitė kadenciją baigusį Lietuvos inovacijų ir technologijų instituto konsultantą ir „Check Point Software Technologies“ vadovą Baltijos šalims Giedrių Markevičių. Asociacijos direktoriumi lieka dirbti Mindaugas Ubartas.

„Asociaciją matau kaip pagrindinį Lietuvos skaitmeninės ekonomikos ekspertinį centrą ir idėjų kalvę, kuri buria pažangiausius IRT sektoriaus atstovus ir padeda formuoti Lietuvos skaitmeninę politiką“, – pranešime sako M. Glodas.

Anot jo, artimiausių kelerių metų uždaviniai yra susiję su įsitraukimu į Vyriausybės patvirtinto „Ateities ekonomikos DNR“ plano priemonių įgyvendinimą, Lietuvos skaitmeninimo plėtros programos 2021-2030 metų formavimą, taip pat su Europos skaitmeninių inovacijų centrų pritraukimu.

Kartu su M. Glodu naujai dvejų metų kadencijai į valdybą buvo išrinkti „Microsoft Lietuvos“ generalinis direktorius Simonas Černiauskas, Kauno kolegijos Technologijų fakulteto dekanas Giedrius Gecevičius, „Visma Lietuvos“ direktorius Mantas Urbonas, „Google“ viešosios politikos vadovas Baltijos šalims Paulius Vertelka, „Santa Monica Networks“ direktorius Mindaugas Žiūkas bei G. Markevičius.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)