Kryčio iš aukščiausio diviziono išvengė „Genoa“. 1893 metais įkurtas seniausias iš tebeegzistuojančių šalies klubų paskutiniame ture namuose 3:0 sutriuškino „Verona“.

Du įvarčius pelnė Arnaldo Sanabria, vieną – Christianas Romero. Pastarasis sužaidus valandą buvo pašalintas iš aikštės, o mačo pabaigoje jo pėdomis pasekė tarpusavyje susikibę Francesco Cassata bei „Verona“ saugas Sofyanas Amrabatas.

39 taškus surinkusi Genujos komanda finišavo 17-a, įkandin žengusiai „Lecce“ (35 tšk.) nepalikdama galimybių išsigelbėti nuo iškritimo į antrą divizioną.

„Lecce“ sekmadienį 3:4 nusileido „Parma“ futbolininkams.

Kitose rungtynėse „Udinese“ svečiuose 1:0 įveikė „Sassuolo“, Florencijos „Fiorentina“ taip pat išvykoje 3:1 palaužė Feraros SPAL, o „Bologna“ ir „Torino“ išsiskyrė taikiai 1:1.

Kartu su „Lecce“ kitą sezoną „Serie A“ nebežais autsaideriai SPAL ir „Brescia“, o jų vietą užims „Benevento“ ir „Crotone“. Trečioji naujokė paaiškės po atkrintamųjų varžybų.

Primename, kad nugalėtojų titulą šiemet apgynė Turino „Juventus“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)