Kokia tiksliai mieste važiuojama, neatskleidžiama, tačiau akylesni internautai pastebėjo, kad vaizdo įrašo herojų tartis būdinga Šiaurės Lietuvai.

Vaikinams važiuojant, vienas paragina sukti į Ramygalos gatvę. Antrasis paklauso, tačiau pasuka taip, kad pervažiuoja ne tik viduryje gatvės esančios saugumo salelės kraštų bortelius, bet ir įrengtą kelio ženklą, nurodantį, kur reikėtų sukti, o drauge su šiuo ir pėsčiųjų perėjos ženklą.

Šioje vietoje, kur vairuotojas numušė du kelio ženklus, yra įrengta ir pėsčiųjų perėja. Belieka tik spėlioti, kuo būtų baigęsis eismo įvykis, jei perėja būtų ėję žmonės.

Tuoj pasipila keiksmai, o vairuotojas nusprendžia apsisukti ir pasižiūrėti, kokią žalą sukėlė. Filmuojantis keleivis tuojau pat prapliumpa piktintis ir protinti KET pažeidusį vairuotoją: „Ką tu darai, kur tu sukiesi? Dingstam tik greičiau iš čia. Ar girdi?“

Tačiau vairuotojas raginimų neklauso ir nusprendžia išlipti bei nueiti iki išversto ženklo.

Sparčiai dalydamiesi šiuo vaizdo įrašu, internautai pabrėžė, kad tiek vairuotojas, tiek keleivis atrodo kaip reikiant apsvaigę.

Kiek vėliau paviešintas ir antras vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad ženklą numušęs vyras visgi nusprendė ramiai visko nepalikti ir pamėginti jį pastatyti atgal. Procecūra pavyksta, o tuo pačiu vaizdo įrašo autoriai nufilmuoja ir savo automobilio gerokai aplamdytą priekinę dalį ir valstybinius numerius.

Kokia bausmė grėstų už tokį elgesį vairuotojui nėra aišku. Pasitraukimas iš eismo įvykio vietos galėtų užtraukti 600-1100 eurų baudą ir teisės vairuoti atėmimą 1-3 metams.

Bus papildyta policijos komentaru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)