Daina nukelia į siurrealų ir egzotinį pasaulį

„Somebody“ yra jau ketvirtasis singlas iš gerbėjų itin laukiamo penktojo albumo „Faith“, kuris pasirodys jau rugsėjo 4 d. Šis studijinis „Hurts“ įrašas žymi naują grupės etapą. Taip pat ir šiandien išleistas singlas, rašoma pranešime spaudai.

„Jis yra apie iššūkio priėmimą, jėgą ir atsigavimą. „Somebody“ tarsi perjungia bėgį albume, lyginant su tomis naujomis dainomis, kurias jau pristatėme“, – prieš pat singlo premjerą pasakojo grupė.

Grupė tęsia tradiciją kurti ir pristatyti tiktai konceptualiai iki galo išdailintus darbus. Taigi ir šiame vaizdo klipe daug estetikos: dabar jau ilgaplaukis grupės lyderis Theo vaikšto siurrealistiniame pasaulyje, apgyvendintame egzotinių paukščių.

Naująjį albumą lydės trijų mėnesių trukmės turas

Albumas „Faith“ gimė iš grupės vidinės krizės. „Hurts“ viena antroji Adamas Andersonas prieš porą metų pasidalino atviru laišku, kuriame prisipažino apie išgyvenamą depresiją. Tuo tarpu ankstyvąsias albumo įrašymo sesijas pertraukė grupės vokalisto Theo Hutchcrafto abejonės, ar jiems vis dar verta toliau kurti kaip grupė „Hurts“.

„Tiek fiziškai, tiek protiškai buvau išsekęs, – apie 2018 m. laikotarpį po pasaulinio turo pasakoja Theo. – Tada tikrai nebuvau tikras, ar išleisime dar vieną albumą.“

Tačiau pabaigusi „Faith“ įrašus grupė ir vėl nekantrauja pristatyti savo naują kūrybą pasauliui. Nors didelė dalis muzikantų kol kas atsargiai planuoja savo koncertus, „Hurts“ žvelgia į ateitį drąsiau ir kartu su naujuoju singlu šiandien paskelbė apie gastroles.

Grupė planuoja aplankyti 17-a šalių, o savo muzikinę kelionę pradėti Azerbaidžane. Beje, viena stotelė numatyta ir Lietuvoje. Turo kulminacija – pasirodymas gimtajame Mančesteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)