Žinomas politikas ir jo mylimoji liepos 31 d. privačioje ceremonijoje Vilniaus Santuokų rūmuose vienas kitam prisiekė amžinąją meilę.

Vestuvių proga A. Zananavičius mandagiai susilaikė nuo bet kokių komentarų, tačiau akivaizdžiai buvo pakilios, šventinės nuotaikos.

Nors apie poros asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, Delfi šaltinių teigimu, šios vestuvės buvo labai lauktos, kadangi pora kartu yra jau ne vienerius metus ir augina dukrelę, kuri dalyvavo ir tėvų sutuoktuvių ceremonijoje.

Ši santuoka Vilniuje gimusiam A. Zananavičiui – antroji. Iš pirmosios ilgametės santuokos vyras turi du vaikus. Pastarosios atžalos, šaltinių teigimu, jau yra pabaigusios mokslus ir besidžiaugiančios tėčio laime.

Politikoje A. Zananavičiaus pavardę buvo galima išgirsti nuo 1993-ųjų metų, kuomet jis ėmė dirbti LR Vyriausybės kanceliarijos konsultantu tarptautinių santykių klausimais.

Nuo 2017-ųjų ekonomikos mokslus baigęs politikas eina LR užsienio reikalų viceministro pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)