Žiniasklaida remiasi žuvusio Pavelo Rochlovo žmonos Svetlanos socialiniame tinkle paskelbta informacija ir vaizdo įrašais.

Anot jos, vėlų sekmadienio vakarą su vyru vaikščiodami po netoli Rusijos sienos su Kazachstanu esantį miestą jie pastebėjo muštynes.

„Mano Paša norėjo padėti vyrukui, kurį puolė gauja niekšų. Bet kikbokso meistrė Vorogušina su savo draugu ėmė šokinėti ir daužyti mus. Tada buvo tas lemtingas smūgis... Paša mirė iš karto. Mano mylimo vyro, trijų vaikų tėvo daugiau nebėra“, – socialiniame tinkle rašė S. Rochlova.

Vaizdo įraše matyti, kaip P. Rochlovas bando atplėšti M. Starcevą nuo kito žmogaus, kuomet prišoka ir jam į atlapus kimba L. Vorogušina. Vyras trenkia kikboksininkei, o po akimirkos iš nugaros jam pačiam smogia M. Starcevas. Sukniubęs P. Rochlovas daugiau nebepajuda.

L. Vorogušinos teigimu, tragiškas muštynes paviešinusi S. Rochlova pati buvo girta ir, įsėdusi į automobilį, bandė partrenkti kikboksininkę su jos draugu.

Pirmadienį policija suėmė lemtingą smūgį sudavusį M. Starcevą, o L. Vorogušina po apklausos buvo paleista.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)