Praėjusiame sezone Dižono JDA ekipai atstovavęs 206 cm ūgio krepšininkas iki čempionato nutraukimo su komanda vietiniame fronte rikiavosi 3-oje turnyro lentelės vietoje. O FIBA Čempionų lygoje puolėjas su JDA ekipa jau buvo pradėjęs kovas „Top 16“ etape.

„Saulius yra puikus žaidėjas, kuris turėtų greitai įsilieti į komandą bei savo puolimo ir gynybos sugebėjimais puikiai tiks mūsų žaidimo stiliui“, – kalbėjo „Ryto“ vyr. treneris Donaldas Kairys.

Grįžimu į Vilnių džiaugėsi ir pats krepšininkas.

„Džiugu, kad po dešimties metų pertraukos grįžtu žaisti į Vilnių ir šį kartą ginsiu stipriausios sostinės komandos garbę. „Rytui“ visada keliami dideli tikslai, todėl labai tikiuosi, kad savo žaidimu būsiu naudingas ir drauge pasieksime puikių pergalių“, – kalbėjo S.Kulvietis.

Čempionų lygoje S.Kulvietis rinko po 7,3 taško (77 proc. dvitaškių), 2,5 atkovoto kamuolio bei 7,6 naudingumo balo.

2019-2020 m. Prancūzijos čempionate puolėjas fiksavo 6,3 taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 6,3 naudingumo balo statistiką.

2009-2010 m. sezone LKL debiutavęs puolėjas per savo karjerą yra dar rungtyniavęs Badalonos „Joventut“, Panevėžio „Lietkabelio“, Utenos „Juventus“, Prienų bei Pasvalio ekipose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)