Sekmadienio vakarą „Juventus“ namie 2:0 įveikė Genujos „Sampdoria“ bei prieš artimiausius persekiotojus Milano „Inter“ įgijo 7 taškų pranašumą likus sužaisti du turus.

Turino klubui įvarčius 45-ąją ir 67-ąją minutėmis pelnė Cristiano Ronaldo bei Federico Bernardeschi. C. Ronaldo prieš pat mačo pabaigą nerealizavo 11 metrų baudinio.

„Sampdoria“ rungtynes baigė dešimtyje. 77-ąją minutę už antrąją geltoną kortelę iš aikštės buvo išvytas Mortenas Thorsby.

„Senoji senjora“ Italijos čempionatą laimėjo 36-ą kartą istorijoje.

Likusiuose dvejuose „Serie A“ turuose liko dvi intrigos – „Milan“ ir „Napoli“ kova dėl vietos Europos lygoje bei „Genoa“ ir „Lecce“ kova dėl išlikimo.

Kitose sekmadienio rungtynėse „AS Roma“ 2:1 įveikė „Fiorentina“, „Udinese“ 1:0 palaužė „Cagliari“, „Spal“ ir „Torino“ sužaidė 1:1, Romos „Lazio“ 5:1 sutriuškino „Verona“, o „Bologna“ 3:2 pranoko „Lecce“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)