Pasak pranešimų, L. Williamsas paliko NBA burbulą tam, kad apsilankytų senelio Paulo Williamso laidotuvėse, tačiau ketvirtadienio vakarą krepšininkas buvo pastebėtas striptizo klube Atlantoje.

33-ejų atletą išdavė reperis Jackas Harlow, įkėlęs L. Williamso nuotrauką iš striptizo klubo į „Instagram“. Vėliau ši nuotrauka buvo ištrinta.

Nuotraukoje L. Williamsas buvo matomas su NBA išduota kauke bei gėrimu rankose. Pats snaiperis teisinasi, jog į striptizo klubą atvyko tik pavalgyti, nes tai yra mėgstamiausias jo restoranas mieste.

Į NBA burbulą sugrįžę krepšininkai turi karantinuotis bent 4 dienas, tačiau šis terminas gali būti pratęstas, jei tai rekomenduoja lygos sveikatos specialistai.

Los Andželo „Lakers“ gynėjas Alexas Caruso dėl vizito sesers vestuvėse Teksase turės karantinuotis nuo 10 iki 14 dienų.

NBA burbulą dėl asmeninių priežasčių pastaruoju metu paliko ir tokie krepšininkai kaip Zionas Williamsonas, Montrezlas Harrellas ar Patrickas Beverley.

Orlandą paliko ir Domantas Sabonis, kuris išvyko į Los Andželą gydytis patirtą pėdos traumą.

Sekmadienio popietę NBA paskelbė, kad L. Williamsas turės izoliuotis 10 dienų, todėl jis praleis pirmus du atnaujinto sezono susitikimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)