Norvegas P.Solbergas. kuris vakar patyrė avariją, bet sėkmingai pasiekė serviso zoną, buvo greičiausias pirmame šeštadienio GR (6 GR). Negana to, antrą vietą užėmė kitas "Subaru", vairuojamas T.Makineno. Keturiskart pasaulio čempionas išstūmė iš trečios vietos R.Burnsą. Ralio lyderis G.Panizzi ("Peugeot - Michelin") pasiekė tik trečią laiką, bet išlaikė pirmą vietą.

Po šio ilgo (beveik 37km) ruožo visi grįžo atgal į Ajaccio, kur yra serviso zona. Po trumpos pertraukos, 12.40 sportininkai važiavo tris greičio ruožus iš eilės, o nuo 16.00 val. tuos pačius ruožus iš eilės lenktyninkai važiuoja dar kartą.

Likus trims greičio ruožams iki II etapo pabaigos, vėl priekyje trys "Peugeot" automobiliai. Neilgai suomis T.Makinenas mėgavosi trečia vieta. R.Burnsas laimėjo 9 ruožą ir nustūmė suomį į ketvirtą vietą.

Esant tokioms oro sąlygoms, neužtenka pasirinkti tinkamą protektorių. Svarbu taip pat ir koks gumos mišinys. Abu "Subaristai" skundėsi, kad pasirinko per minkštas padangas, o norvegui dar 9 GR nuleido priekinį ratą.

Už tai ralio lyderiui netrukdė niekas - iš devynių ruožų G.Panizzis laimėjo šešis ir pirmauja prieš M.Gronholmą beveik 35 sek.

Iš penktadienį startavusių 60 ekipažų dar važiuoja 47.