„Manchester United“ sėkmingi tęsia kovą dėl bilieto į kito sezono UEFA čempionų lygą. Po pergalės prieš „Aston Villa“ Mančesterio komanda iki taško sumažino atsilikimą iki ketvirtoje turnyro lentelės vietoje esančio „Leicester City“.

Be viso to, „Manchester United“ pavyko pasiekti naują „Premier“ lygos rekordą – dar nė vienai ekipai istorijoje nėra pavykę laimėti 4 rungtynes iš eilės mažiausiai trijų įvarčių skirtumu.

„Raudonuosius velnius“ į priekį išvedė Bruno Fernandesas (27 min.), realizavęs 11 m baudinį. Skirtumą dar prieš pertrauką padidino 18-metis talentas Masonas Greenwoodas (45+5 min.). Tai devintas futbolininko įvartis šį sezoną.

O tašką šioje dvikovoje padėjo P. Pogba (58 min.). Tai buvo prancūzo pirmasis įvartis šį sezoną ir pirmasis per paskutinius 15 mėnesių.

„Mes esame pažįstami su varžovų vartininku“, – vėliau juokavo P. Pogba. – Tačiau mes nelaimėjome „Premier“ lygos. Mes nelaimėjome šiemet nieko. Mūsų tikslas laimėti ir tai stengiamės tęsti“.


Kitose rungtynėse Jose Mourinho treniruojamas „Tottenham Hotspur“ liko be įvarčių dvikovoje su „AFC Bournemouth“ – 0:0. 2019 metų Čempionų lygos finalistai gali likti be Europos taurės kitą sezoną.

Likusiose rungtynėse „Everton“ ir „Southampton“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją