15min.lt pranešė, jog žaliai-baltų taikiklyje atsidūrė turkas Ertugrulas Erdoganas, pastaruosius du sezonus dirbęs Stambulo „Galatasaray“ klube. Strategu labai žavisi ir Kauną šią savaitę palikęs Šarūnas Jasikevičius.

51-erių metų turkas buvo siejamas ir su Stambulo „Fenerbahče“ ekipa, tačiau, kaip praneša portalas sportando, sutarė su „Galatasaray“ dėl naujos dvejų metų trukmės sutarties. Visgi dabar Erdoganas yra minimas kaip vienas iš kandidatų užimti atsilaisvinusią „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio kėdę.

Erdogano vadovaujamas „Galatasaray“ pastaruosius du sezonus dalyvavo Europos taurės turnyre, tačiau ten turkams kalnų nuversti nepavko. 2018-19 metų sezone ekipa savo žygį baigė neperkopusi grupės etapo barjero, o pastarajame turnyre krito Top-16 etape.

Strategas dirbo kartu su Jasikevičiumi 2010-11 metais, kai lietuvis atvyko į „Fenerbahče“, kurioje tuo metu Erdoganas užėmė vyriausiojo trenerio Neveno Spahijos asistento pareigas. Gerų žodžių apie strategą negaili ir žalgirietis Nigelas Hayesas, žaidęs „Galatasaray“ klube 2018-19 metų sezone.

Žvilgsnį į užsieno rinką „Žalgiris“ nukreipė tada, kai Darius Maskoliūnas nupsrendė išvykti į Barseloną kartu su Jasikevičiumi, o Permės „Parma“ krepšinio klubas nesutiko nutraukti sutarties su kauniečius dominusiu Kaziu Maksvyčiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)