22-ejų 207 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas nuo 2014 metų turėjo sutartį su Kauno „Žalgiriu“ ir pagrindinėje ekipoje išbandė jėgas ne tik Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), bet ir Eurolygoje.

Pastaruosius du sezonus aukštaūgis buvo skolinamas Klaipėdos „Neptūnui“.

Kai LKL dėl koronaviruso kovo viduryje nusprendė nutraukti kovas, G. Masiulis gegužės pabaigoje sukirto rankomis su Frankfurto „Skyliners“ ekipa ir joje baigė sezoną. Vokietijos pirmenybėse aukštaūgis per 19 minučių įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo 5 kamuolius ir rinkdavo 9 naudingumo balus.

LKL G. Masiulis per 23 minutes pelnydavo 10,3 taško, sugriebdavo 4,1 kamuolio, atlikdavo 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo 14 naudingumo balų. FIBA Čempionų lygoje jis taip pat demonstravo solidžią statistiką: 11,1 taško, 5,1 atkovoto kamuolio, 1 rezultatyvus perdavimas ir 9,5 naudingumo balo per 22 minutes.

Geriausią susitikimą G. Masiulis sužaidė kovo 8-ąją prieš „Šiaulius“, kai per 22 minutes pelnė 16 taškų, sugriebė 6 kamuolius, blokavo net 7 varžovų metimus bei surinko 29 naudingumo balus.

„Lietkabelis“ kitam sezonui taip pat turi sutartis su Mariumi Valinsku, Tadu Vaičiūnu, Vyteniu Lipkevičiumi, Margiriu Normantu, Eriku Venskumi, Marinu Maričiumi, Gabrieliumi Maldūnu, Troy‘umi Barniesu ir Pauliumi Valinsku. Komandą toliau treniruos Nenadas Čanakas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)