Tiesa, parašų ant sutarties ir oficialių pranešimų gali tekti palaukti.

„Barcelona“ akademijoje krepšinio paslapčių mokęsis P. Gasolis Katalonijos sostinėje pradėjo ir profesionalo karjerą bei rungtyniavo čia 1998-2001 metais.

Vėliau jis tapo vienu NBA veidų, paeiliui atstovaudamas Memfio „Grizzlies“, Los Andželo „Lakers“, Čikagos „Bulls“, San Antonijaus „Spurs“ ir Milvokio „Bucks“.

Dukart NBA čempionas dar daugiau titulų iškovojo su savo šalies rinktine: triskart kopė ant olimpinių žaidynių prizininkų pakylos, 2006-aisiais tapo pasaulio čempionu, susišlavė tris aukso medalius Europos pirmenybėse.

Manoma, kad daugybę individualių prizų pelnęs aukštaūgis „Barcelona“ gretose sužais dar sezoną ir tuomet po metams atidėtų Tokijo olimpinių žaidynių atsisveikins su krepšiniu.

Barselonoje jis prisijungtų prie tokių anksčiau iš NBA grįžusių žaidėjų kaip Nikola Mirotičius ar Alexas Abrinesas.

Primename, kad pirmadienį vykusiame Š. Jasikevičiaus pristatyme vietos žiniasklaidai naujasis klubo strategas teigė norintis tarp auklėtinių matyti buvusį komandos draugą, su kuriuo petys petin kovėsi ant parketo 2000-2001 metais.

Tokią pačią viltį išreiškė ir klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)