Lietuvos rinktinė pateko į antrą grupę kartu su Šiaurės Makedonija, Islandija ir Graikija.

Pirmoje grupėje kausis Slovakijos, Ukrainos ir Izraelio rinktinės. Trečiojoje – Turkija, Portugalija ir Suomija. Ketvirtojoje – Austrija, Italija, Kosovas, penktojoje – Baltarusija, Šveicarija bei Farerų salos.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Karolis Kaladinskas burtais liko patenkintas.

„Labai nenorėjome Baltarusijos ir Ukrainos rinktinių, tai džiaugiamės, kad negavome jų. Iš šios grupės reikėtų išskirti Islandijos rinktinę, kuri jau dabar ruošiasi ir yra surengusi treniruočių stovyklą.

Viskas priklausys nuo to, ką pavyks surinkti mums patiems. Jeigu turėsime visas šiuo metu geriausias žaidėjas, tuomet galėsime kautis dėl patekimo į kitą etapą. Kitu atveju, tai padaryti bus labai sudėtinga.

Turime pajėgių žaidėjų užsienyje, labai tikiuosi, kad jos prisidės. Bendrauju su jomis ir tikrai yra didelis noras bei susidomėjimas iš jų pusės“, – kalbėjo strategas,

Šio etapo rungtynės bus žaidžiamos vieną savaitgalį lapkričio 27–29 arba gruodžio 4–6 dienomis. Į kitą etapą pateks dvi pirmąsias vietas grupėje užėmusios komandos.

Įveikus šį etapą lietuvėms dar tektų susikauti su viena iš Europos čempionato rinktinių, kuri į planetos pirmenybes nepateks tiesiogiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)