Idėja virto rubrika, o nuotykiais ir kurortiniais romanais kvepiančios radijo laidos el. paštą užkimšo šimtai anketų. Jose savo vienišas drauges S. Kučui į žmonas masiškai siūlo radijo klausytojai, rašoma spaudos pranešime.

Teniso treneris ir modelis S. Kučas kasdien su viena iš jų bendrauja eteryje, deda į kandidačių stalčiuką, reitinguoja, o projektas turėtų baigtis grand pasimatymu.

„Man – 32-eji. Pastaruosius 8 metus dėl turėtų santykių beveik nevaikščiojau į pasimatymus. Vienišauju nuo sausio mėnesio. Esu tame gyvenimo taške, kai svarbu ne kiekybė, o kokybė. Į merginas žiūriu kitaip nei prieš dešimt metų. Mane dabar labiausiai žavi tos, kurias galėčiau pristatyti mamai,” – save apibūdina buvęs visų amžiaus grupių Lietuvos teniso čempionas.

Tad gali būti, kad projekto nugalėtoja bus pakviesta ne tik pavakarieniauti, bet ir į Olandiją pas Simo mamą. Kas kandidatuoja į Simo širdį, kasdien klausykite Orijaus ir Simonos laidoje nuo 14 iki 16 val.

Apie projektą ir pačios paieškas pakalbėjome su pačiu Simu Kuču.

- Simai, kaip per pirmąją projekto savaitę pajudėjo žmonos paieška radijo eteryje?

- Kiek toli pažengiau, sužinosime vasaros pabaigoje. Kol kas tiesiog smagu, mėgaujuosi nauja patirtimi. Kiekvieną kartą eteryje jaučiuosi vis laisviau ir natūraliau. Visai kaip teniso aikštelėje: kai kažką darai, su kiekviena valanda atsiranda vis didesnis pasitikėjimas savimi. Radijuje tokio vidurių sukimo, koks buvo šokių projekte, nėra. Pirmose šokių laidose burna išdžiūdavo per 10 sekundžių, o ką kalbėjau su komisija, kartais atsimindavau tik po pusvalandžio arba tik peržiūrėjęs laidos įrašą. Radijuje jaučiuosi gerokai tvirčiau, plius tokie titanai kaip Orijus ir Simona neleidžia pasiklysti.

- Kas į ką kreipėsi dėl projekto „Simas Kučas ieško žmonos“? ZIP FM į Simą, ar Simas į radiją?

- Pirminė idėja gimė žaidžiant tenisą su Simona Bandita. Vėliau sulaukiau skambučio ir konkretesnio pasiūlymo. Kas mane pažįsta, žino, jog mėgstu ekspromtą. Pasirašiau iškart, žaidimo esmę sutarėme greitai, aptarėme taisykles ir gavosi smagus reikalas.

- Jauti giminės ir draugų spaudimą ar tau tikrai jau reikia žmonos?

- Spaudimo etapas jau praėjo. Kai sesė susilaukė vaikų, nuo manęs visi atstojo. Jau seniai esu nurašytas kaip senbernis. Jokio spaudimo nėra, tiesiog pačiam būtų smagu turėti antrą pusę. Su visais to pliusais ir minusais (juokiasi).

- Kodėl radijas, o ne Radviliškio turgus, tinderis ar teniso kortas?

- Niekas nesako, kad antros pusės neieškau teniso kortuose ar Radviliškio turguje. Pajungti visi įmanomi frontai. O šis radijo projektas man atrodo draugiškas, patrauklus ir šaunus žaidimas su, tikiuosi, laiminga pabaiga.

- Ta laimingoji taptų Kuče ar Kučiene?

- Tai priklausys nuo merginos vardo ir abipusio susitarimo (juokiasi).

- Anketoje, kuri siunčiama projektui, nereikia prisegti nuotraukos. Nebijai „katės maiše“?

- Negali matyti, bandau pajausti. Čia ir yra įdomioji dalis. Nelengva, bet įdomu. Turiu spėti per tris minutes iš frazių, minčių dėstymo, kalbėsenos, susidaryti apie pašnekovę įspūdį. Stengiuosi pagauti, kur kompleksuoja ar kur jos stiprybė, ką mėgsta, ko vengia. Tokios žaidimo taisyklės. Mano išskirtinumas jame toks, kad esu ir žaidėjas, ir teisėjas.

- Kaip baigsis projektas? Bus improvizacijų ar griežtai pagal taisykles?

- Taisykles geriausiai žino laidos vedėjai Orijus ir Simona. Aš norėčiau, kad kaip man įprasta teniso varžybose, prieš finalą būtų pusfinalių etapas (juokiasi). O po visko išrinktąją kviesiu romantiškos vakarienės.

- Praėjo pirmoji iš penkių projekto savaičių. Kaip skaičiuojate jo sėkmę?

- Populiarumas ir susidomėjimas yra. Per pirmą parą sulaukėme apie 240 anketų. Jų skaičius auga, yra kam paskambinti, su kuo pabendrauti. Mano aplinka, tenisininkai, į šį projektą žiūri su šypsena, tačiau „nestumia”. Keliais šimtais paaugo folowerių skaičius, gavau apie 50 privačių žinučių. Kol kas tai - pramoga merginoms, man, klausytojams.

- Kiek šansų, kad pasibaigus projektui Simas Kučas nesusiras merginos ir amžiams liks užkietėjusiu senberniu?

- Jokių. Esu daug keliavęs, daug matęs pasaulio. Man nėra tokios sąvokos kaip senbernystė. Anksčiau ar vėliau Simas Kučas ves, viskas bus gerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)