Vienintelį rungtynių įvartį pelnė 16-ą minutę pasižymėjęs šeimininkų ekipos puolėjas Che Adamsas. Iš „Birmingham City“ į „Southampton“ persikėlęs puolėjas pasižymėjo puikiu itin tolimu smūgiu perkeldamas kamuolį per svečių vartininką Edersoną.

Svečiai iš Mančesterio nesugebėjo nuginkluoti varžovų vartų sargo Alexo McCarthy nepaisant to, jog į „Southampton“ vartus smūgiavo net 26 kartus. Tai didžiausias toks „sausų“ rungtynių skaičius Mančesterio klubui per visą Guardiolos vadovavimo ekipai laikotarpį.

Sensacinga pergalė pakylėjo pietų Anglijos klubą į tryliktą turnyro lentelės vietą. Šiame sezone „Southampton“ surinko net 11 taškų susitikimuose su tradicinio „didžiojo šešeto“ klubais – daugiau taškų iš mūšių su lygos favoritais surinko tik „Wolverhampton“ futbolininkai (12).

Net ir matematinių galimybių pavyti čempionų titulą jau užsitikrinusius „Liverpool“ nebeturintys „Manchester City“ lieka antroje pozicijoje ir iki čempionato pabaigos likus penkerioms rungtynėms turi aštuonių taškų persvarą prieš laipteliu žemiau žengiančius „Leicester City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)