Katalonams per porą dienų atsisveikinus su dviem krepšininkais – 33-ejų metų centru Ante Tomičiumi ir jo bendraamžiu gynėju Pau Ribasu – Šaras dairosi ir naujokų.

Ispanų portalas encestando.es rašo, kad į „Barcą“ gali atvykti 26-erių metų vidurio puolėjas Zachas LeDay'us. Pranešama, kad to galimai pageidauja pats Šaras.

Šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai po 11,8 taško, 4,7 atkovoto kamuolio ir 13,2 naudingumo balo rinkęs amerikietis buvo pats rezultatyviausias ir naudingiausias Kauno „Žalgirio“ žaidėjas bei ne kartą sulaukė ir reikliojo trenerio pagyrų.

Jei Zachas, kuriuo domisi ir Milano „Armani Olimpia“, iš tiesų persikels į Kataloniją, ten bus ne vienintelis buvęs žalgirietis – „Barcelonos“ garbę šiemet gynė ir Kevinas Pangosas bei Brandonas Daviesas.

Primename, kad oficialus Š. Jasikevičiaus pristatymas Barselonoje įvyks pirmadienį.

Renginyje dalyvaus ir „Barcelonos“ prezidentas Josepas Maria Bartomeu bei kiti vadovai.

Šaras į Barseloną atsiveš ir kelis savo asistentus iš „Žalgirio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)