Žinia apie netektį R. Lee pasidalino savo socialiniuose tinkluose, paviešindama jautrią žinutę ir asmeninio archyvo nuotraukas.

„Tai turbūt liūdniausias įrašas, kurį man kada nors teks rašyti. Praėjusią naktį praradau savo gyvenimo meilę. 46-erius nuostabius metus mes mylėjome, mes juokėmės ir mes keliavome po pasaulį. Dabar jis leidosi į paskutinę kelionę ir skraido kartu su angelais“, – jautriai brūkštelėjo netektį išgyvenanti aktorė.

Delfi primena, kad aktorė praėjusiais metais „Litexpo“ vykusioje moterų konferencijoje „Moters vizija“ teigė, jog ramybę jai suteikia Dievas ir neslėpė, kad jos namuose – sunkūs laikai.

„Mano gražus vyras ir geras žmogus prieš dvejas Kalėdas patyrė insultą. Jis neparalyžiuotas, bet jo galvoje viskas persimainė. Praėjusią savaitę jam ėmė blogėti, nė nežinojau, ar galėsiu atvykti į Lietuvą, aš labai susijaudinusi. Šešiasdešimt metų dirbu labdaroje dėl proto sveikatos, o Dievas man čia krečia pokštą, kad su vyru taip nutiko“, – pasakojo ji.

Čia pat R. Lee papasakojo ir kaip susipažino su mylimu vyru. „Buvau pakviesta į moterų golfo turnyrą, sutikau, nes jie pažadėjo 10 tūkst. dolerių labdaros organizacijai. Tais laikais tai buvo pasiutiškai geri pinigai.

Nuvažiavau į Floridą, kur atlikau, ką reikėjo. Kitą rytą man reikėjo grįžti atgal į Dalasą. Nesijaučiau gerai, kaip močiutė užsidėjau ant galvos skarą, nepasidažiusi su paltu ant rankos laukiu, kol mane įleis į lėktuvą. Pažiūriu į koridorių ir matau – labai gražūs „Gucci“ batai. Truputį aukščiau pažiūriu – kelnės su kantu. Toliau žiūriu – švarkas su auksinėmis sagomis, o iš veido – jis atrodo panašus į Clintą Eastwoodą.

Tai mano širdis tik „Hello“! Žiūriu, ateina jis ir... praeina. Sakau – velniai nematė. Atsisėdau lėktuve prie lango, mano visi daiktai padėti ant kitos sėdynės, po kėde stumiu rankinę, o ten – tie patys batai. Jis pažiūri į šalia manęs esančią vietą ir paklausia, ar ji užimta. Atsakius, kad ne, jis prisistato – Websteris Lowe. Atsakiau jam, kad mano vardas Ruta Lee ir mes turėtume būti susituokę, nes tada būsiu Ruta Lee Lowe ir galėsime atidaryti kinietišką restoraną. Dabar jis pyksta, kad vis dar neturime to restorano...“, – juokavo moteris.

R. Lee ir W. Lowe'as kartu pragyveno daugiau nei 40-imt metų. Pora vaikų nesusilaukė, tačiau iš praėjusių santykių vyras turėjo tris atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)