Laimėtoja Virginija Nekrošienė teigia, tikrai nesitikėjusi laimėti televizorių, todėl sužinojusi naujieną, labai nustebo: „Jaučiausi nuostabiai, aišku, ir pasimetusi - kaip tik tą dieną ruošiausi vestuvėms, o vakare sužinojau naujieną, kad laimėjau televizorių“.

Dar viena žaidimo dalyvė – Lina Micienė iš Molėtų sako, jog nors ir dažnai žiūri Delfi TV laidas, tačiau paklausta, ar tikėjosi laimėti televizorių, prisipažino: „Ne, tikrai ne. Netikėjau, buvau labai nustebinta“.

Virginija Norvaišienė su dukra

Na, o prizininkas Vytautas Kerpauskas sako, jog iš tikrųjų dažniau žiūrintis įvairias Delfi TV laidas per kompiuterį arba išmanujį, tačiau mėgsta dalyvauti projektuose ir loterijose, todėl taip pat pamėgino savo laimę šiame žaidime – ir laimėjo televizorių. „Visada džiugu, kai laimi. Gerai, kad daromos tokios akcijos“ – sako Vytautas.

Kiekvieną dieną Delfi TV nudžiugina ir nustebina vieną, atsitiktinai išrinktą, žmogų dovanodama naujausią televizorių iš „Avitela“. Žaidime gali dalyvauti kiekvienas Delfi TV žiūrovas.

Vytautas Kerpauskas

Žaidimo taisyklės labai paprastos: nufotografuokite televizorių, kuriame matosi, kad Jūsų televizoriuje rodo Delfi TV, ir įkelkite į www.100tv.lt platformą. Nuotraukoje galite nevaržyti savo kūrybingumo, tačiau svarbiausia, kad matytųsi televizorius su Delfi TV laida.

Nuo birželio 22 d. burtų keliu renkamus laimėtojus galite stebėti kiekvieną dieną 20.20 val. per Delfi TV. Nepraleiskite progos laimėti prizo, atnešiančio džiaugsmą ir nepamirštamų akimirkų į jūsų namus! Daugiau apie žaidimą ir jo taisykles rasite portalo Delfi pagrindiniame puslapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)