Birželio 29 dieną iš visų konkurso dalyvių „UFF“ meistrai atrinko tris laimingąsias, kurioms padovanojo galimybę veidrodyje išvysti naują savęs versiją. Nauja laimėtojų šukuosena pasirūpino plaukų stilistė Juliana Ulenskienė, o makiažu pasirūpino vizažistė Kristina Bukaitienė. Dalyvės taip pat turėjo progą pasikonsultuoti plaukų priežiūros ir makiažo klausimais.

Įvaizdžio pokyčius vainikavo susitikimas su dizainere Diana Vapsve. Moterims buvo padovanota stiliaus konsultacija ir sukurtas naujas įvaizdis, dizainerės kurti drabužiai kartu su laimėtojomis iškeliavo į namus.

Kviečiame žvilgtelėti, kaip prieš pokyčius atrodė konkurso nugalėtojos:

„Diena buvo kupina įvairių emocijų ir įspūdžių. Su tokia užduotimi susidūriau pirmą kartą gyvenime ir buvo labai įdomu išbandyti kitokią savo profesinės srities pusę. Labai džiaugiuosi, kad pavyko atrinkti tris visiškai skirtingas asmenybes, su jomis dirbti buvo vienas malonumas. Tikiuosi, kad mano stiliaus patarimai atnešė naudą mūsų herojėms. Bendravome ne tik stiliaus klausimais, kalbėjome ir apie pokyčius, drąsą, meilę ir pagarbą sau.

Po susitikimų susimąsčiau ir truputį nuliūdau – noriu kreiptis į visas moteris. Po velniu, linkiu mums visoms daugiau pasitikėjimo savimi, ryžto gyvenime! Ir kalbu nebūtinai apie įvaizdį, o visus pasirinkimus! Nebijokite būti savimi, atsikratykite savo kompleksų ir dideliais, užtikrintais žingsniai eikite pirmyn! Kad ir kaip bebūtų, meilė sau yra svarbiausia“, – mintimis dalijosi dizainerė.

Svetlana

Plaukų stilistė: Svetlana yra išraiškingų bruožų moteris, todėl šiek tiek patamsinome plaukų šaknis, atlikome sruogų šviesinimą ir taip plaukų spalva kaip mat tapo gyvesnė ir išraiškingesnė. Užduotis čia buvo paprasta, paryškinome tai, kas mano manymu, šioje moteryje yra gražiausia. Jai taip pat buvo atliktas tvarkingas bob kirpimas.

Vizažistė: Išskirtinių bruožų moteris su daug strazdanų, kas šiais laikais labai gražu, bet dėl pastarųjų ji kompleksavo. Lūpų Svetlana niekada nedažydavo, tad nusprendžiau jas paryškinti rausvais lūpų dažais. Moters akys truputį užkritusios ir liūdnos formos, todėl tamsesniu šešėliu vizualiai pakėliau kampučius. Į akių vandens liniją įpaišiau šviesų akių pieštuką, kad akys atrodytų didesnės. Galiausiai buvo priklijuoti keli kuokšteliai blakstienų, kas tik dar labiau išryškino akis.

Dizainerė: Svetlanos gyvenime didžiausią dalį užima jos mylimas darbas kelionių agentūroje, tad jai parinkome elegantišką ir praktišką dviejų dalių kostiumėlį – plačias kelnes ir ilgą kardiganą. Kostiumėlis pabrėžia visus jos figūros privalumus. Įdomiausia tai, jog Svetlana visuomet galvojo, jog ilgos kelnės jai netinka!

Kristina


Plaukų stilistė: Visada sakau, kad moterims labiausiai tinka tai, kas yra duota gamtos, pavyzdžiui, jei turite natūraliai garbanotus plaukus kaip Kristina, turėtumėte paryškinti jų grožį. Šiek tiek iškarpiau plaukus, kad nuimčiau jų „svorį“ – svoris tempia plaukus žemyn, garbanos neišlaiko savo formos. Konkurso dalyvei plaukai buvo nudažyti spalva, panašią į jos natūralią, taip suteikiant papildomo blizgesio. Natūralus plaukas niekada neatrodys taip pat blizgiai ir gražiai kaip dažytas.

Vizažistė: Kristinos akys „liūdnos“ formos, tačiau jos didelės, tad kampučius vizualiai kilstelėjau tamsesniais šešėliais, naudojau neįprastas, ryškesnes spalvas, tokias kaip bordo, chromo žalią, kad išryškinčiau akių spalvą. Lūpos didelės, išraiškingos, tad beliko tik paryškinti jų grožį. Norėjau kad Kristina pamatytų save ryškią, o ne pilką pelytę. Prieš išeidama iš salono ji kone dešimt kartų vis žvilgtelėdavo į veidrodį ir sunkiai tramdė šypseną.

Dizainerė: Kristina yra dviejų vaikų mama, tad šiuo metu didžiąją jos gyvenimo dalį užima laisvalaikis su vaikais. Kadangi moteris turi nuostabią figūrą, parinkau jai jaunatvišką įvaizdį – ryškią šilko suknelę ir džinsinį švarkelį, kuriuos ji galės lengvai derinti ir su kitais spintoje turimais drabužiais.

Toma


Plaukų stilistė: Toma nenorėjo kardinalių pokyčių, ji be proto myli savo ilgus plaukus ir nenorėjo jų kirpti. Todėl tam, kad jai nereikėtų prisirišti prie kirpėjų ir pas juos lankytis kas mėnesį, tik pakirpome galiukus ir padarėme madingąjį airtouch dažymą, kuris atrodo taip, tarsi plaukus būtų natūraliai nubučiavę saulės spinduliai.

Vizažistė: Toma labai kompleksavo dėl veido randų, kurių aš net nepastebėjau. Jos oda tikrai puiki, tolygios spalvos. Buvo atliktas ryškus violetinio-vyšninio atspalvio dūminis makiažas, į vandens liniją įpaišytas ryškiai žydras akių pieštukas, taip pabrėžiant akių spalvą. Tomos blakstienos natūraliai ilgos, o dirbtiniai kuokšteliai joms suteikė tankumo. Kadangi akys buvo padažytos ryškiai ir tapo įvaizdžio akcentu, lūpas nusprendžiau dažyti blyškesne spalva.

Dizainerė: Toma turi puikią figūrą, kuriai tiktų bene visi drabužių deriniai. Jos darbo vieta – biure, kur nėra griežtų aprangos taisyklių, tad parinkau jai klasikinius baltus marškinėlius ir laisvus džinsus, kuriuos galima dėvėti tiek į darbą, tiek laisvalaikiu. Toma tyliai prasitarė, kad visada svajojo apie plačius džinsus, tačiau manė, kad jie paslėps visus figūros privalumus. Štai įrodymas, kad „boyfriend“ tipo džinsai ne tik išryškina kūno linijas, bet ir atrodo stilingai!

Šukuosena: Juliana Ulenskienė, „UFF“
Makiažas: Kristina Bukaitienė, „UFF“
Stilius: Dizainerė Diana Vapsvė
Nuotraukos: Virginijus Vapsva

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)