„Laikomės griežtų saugumo priemonių ir mūsų naujos skrydžių operacijos atitinka valdžios institucijų pateiktas rekomendacijas. Visiems „airBaltic“ orlaivių keleiviams įteikiamas nemokamas priemonių rinkinys, kurį sudaro apsauginė veido kaukė ir dezinfekavimo servetėlės​​“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Pranešime nurodoma, kad pasikeitus situacijai ir atsiradus poreikiui, gali būti koreguojami skrydžių tvarkaraščiai. Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse arba vietinėse ambasadose.

Perspėjama, kad reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl visada įsitikinkite, jog susipažinote su naujausia informacija.

Šiuo metu „airBaltic“ vykdo kasdienius tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Oslą, Paryžių, Rygą ir Taliną.

Kaip Delfi informavo Lietuvos transporto saugos administracija, nuo 2020 m. birželio 17 d. Lietuvoje atšaukus karantiną, specialaus leidimo aviakompanijoms vykdyti reguliariuosius skrydžius tarp Lietuvos ir Jungtinės Karalystės nebereikia. Dėl skrydžių vykdymo pradžios sprendžia patys oro vežėjai, jie pateikia Lietuvos transporto saugos administracijai planuojamų vykdyti skrydžių tvarkaraščius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)