Šeimininkai svarbų mūšį su artimiausiais persekiotojais turnyro lentelėje laimėjo rezultatu 86:80 (21:27, 20:17, 17:23, 16:25).

„Hapoel“ buvo geresnė komanda pirmoje mačo dalyje ir vienu metu pirmavo 13 taškų skirtumu.

Jį tirpdyti po pertraukos ėmėsi po dvigubą dublį užsidirbę Scottie Wilbekinas ir Amare'as Stoudemire'as: pirmasis surinko 21 tašką (3/4 dvitaškių, 4/8 tritaškių) ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų, antrasis į buvusios komandos krepšį įmetė 17 taškų bei atkovojo 12 kamuolių.

Lemiamomis minutėmis svarbius metimus pataikė Elijah Bryantas, iš viso pelnęs 11 taškų.

Tai buvo šimtoji „Maccabi“ pergalė prieš pagrindinius konkurentus lygoje, kurią aptemdė tik Quincy Acy patirta kelio trauma. Jos rimtumas paaiškės atlikus magnetinio rezonanso tyrimą.

„Hapoel“ ekipoje debiutavęs Jeremy Pargo sumetė 13 taškų, o rezultatyviausias buvo Suleimanas Braimohas, kurio sąskaitoje – 16 taškų ir 5 atkovoti kamuoliai.

Svečiai prastai atakavo iš tolimų distancijų, pataikydami vos 5 metimus iš 27 (18 proc.).

Po koronaviruso atneštos pauzės atnaujintame Izraelio čempionate komandos tęsia kovą suskirstytos į keturių lyderių ir likusių ekipų grupes.

„Maccabi“ sustiprino savo dominavimą turnyro lentelėje (22/2) ir antroje vietoje žengiantį „Hapoel“ (19/5) lenkia jau trimis pergalėmis.

Abiem ekipoms liko sužaisti po keturis mačus, įskaitant dar vieną tarpusavio dvikovą Jeruzalėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)