Birželio 23 d., apie 16 val. 45 min., sostinės Naujininkuose Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė moterį (gimusią 2000 m.), kuri savo liemenėlėje buvo paslėpusi 80 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis.

Dvidešimtmetė, dar gyvendama tabore, jau buvo patekusi į policijos akiratį dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Tačiau šį kartą jai nepavyks išsisukti ‒ Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų platinimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.). Nors įtariamoji augina tris vaikus ir, kaip teigia, laukiasi ketvirtojo, teismas jai skyrė griežčiausią kardomąją priemonę suėmimą. Jos gyvenimo draugui pareikšti įtarimai, tačiau jis nebuvo sulaikytas.

Atliktos kratos nuomojamame bute pareigūnai rado ir paėmė priemones narkotinėms medžiagoms fasuoti ir sverti, bei 750 eurų smulkiomis kupiūromis, įtariama, gautus nusikalstamu būdu.

Policija pranešė, kad jaunos mamos vaikai laikinai perduoti jos motinai.