Fotografas mėgsta gražias moteris, todėl žino, kaip su jomis bendrauti, kad priešais objektyvą atsiskleistų gražiausios jų pusės. Jis neslepia, kad jam gražiausios – klasikinio grožio moterys.

„Gal Monika Belluci, o iš lietuvių – viena iš gražiausių aktorių – Gražina Baikštytė. Aš, galbūt, labiau mėgstu sveikai gyvenančius, sportiškus žmones. Ir man lieknas kūnas asocijuojasi su sveiku gyvenimu. Bet negaliu pasakyti, kad apvalesnė moteris – negraži“, – sako Gediminas.

Gediminas ir pats Lietuvoje laikomas tikra žvaigžde. Tačiau neseniai atšventęs 45-erių metų jubiliejų, Gediminas žvaigždžių vakarėliuose pozuoja su jaunomis gražuolėmis – šeimos jis niekada nebuvo sukūręs. Gal todėl pramogų pasaulyje jam prilipo mergišiaus etiketė, kuri, kaip jis pats sako, ne visai teisinga.

Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas

Paklaustas, ar nori turėti vaikų, šeimą, vesti, Gediminas atsako akimirksniu: „Be abejo, kas jų nenori? Žmogus – ne vilkas, ir tikrai nenori gyventi ir mirti vienas. Aš tikrai noriu šeimos, bet, vėlgi, skubėti nesinori, aš visada už tai, kad geriau vėliau negu anksčiau, ir bet kaip. Tikrai nesididžiuoju, kad dar neturiu šeimos, man tikrai nėra smagu, bet taip gyvenimas susiklostė, o gyvenimas – įvairiai susiklosto.“

Gediminas sako, kad daryti kažką tam, kad uždėtų varnelę ar skubėtų dėl to, jog paskui išsiskirtų – ne jo gyvenimo supratimui, mat po tokių sprendimų viskas tik baigiasi skaudžiai, o nuo jų labiausiai kenčia vaikai.

Prieš pusmetį daugelį nustebino žinia, kad po septynerių metų draugystės iširo tobula laikyta Gedimino ir šešiolika metų jaunesnės vizažo meistrės bei modelio Deimantės Kazėnaitės pora.

„Aš buvau pasipiršęs Deimantei, bet, turbūt, pasipiršimo neužtenka“, – šį sekmadienį Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ 20 val. mažai kam žinomą faktą atskleis žymus fotografas Gediminas Žilinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)