Rafaelio Nadalio akademija inicijavo talentų atrankos programą, kurios tikslas pastebėti talentingiausius jaunuosius teniso žaidėjus visame pasaulyje ir sudaryti jiems palankiausias sąlygas tobulėti vienoje geriausių teniso akademijų pasaulyje, Rafaelio Nadalio akademijoje Maljorkoje.

Pagrindiniai akademijos treneriai liepos 18-19 dienomis lankysis Vilniuje, kur treniruočių programą praves Lietuvos sportininkams, norintiems tobulėti minėtoje akademijoje Maljorkoje. Ten treniruojasi ir pats grunto karalius, antroji pasaulio raketė, R. Nadalis.

„Norisi paskatinti kuo daugiau 11-18 metų amžiaus vaikų nepabūgti ir dalyvauti dviejų dienų treniruočių sesijoje Vilniuje. Akademijoje egzistuoja programos įvairaus meistriškumo sportininkams, todėl susitikimas su stipriausiais akademijos treneriais yra puiki proga išbandyti akademijoje taikomus ilgalaikių treniruočių principus, sužinoti apie sportininko gyvenimo „plonybes“ mokantis ir sportuojant su kitais sportininkais iš viso pasaulio.

Be to, ieškodami būsimų teniso žvaigždžių, treneriai atsižvelgia ne tik į šiuo metu turimą vaiko teniso reitingą, bet ir į daug kitų subjektyvių faktorių, todėl ir atvyksta su vaikais susitikti gyvai“, – sako Rafaelio Nadalio akademijos atstovė Baltijos šalims Šarūnė Vasiliauskaitė-Alenskienė.

Treniruotės vyks „Teniso erdvėje“, Žirgų g. 1, Gineitiškėse, Vilniaus r., liepos 18-19 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)