Pranešta, kad liga diagnozuota amerikiečiams Buddy Hieldui, Jabari Parkeriui ir ukrainiečiui vidurio puolėjui Alexui Lenui. Visiems trims krepšininkams teko izoliuotis.

Pažymėtina, kad trečiadienio vakarą informuota, jog koronavirusu užsikrėtė Indianos „Pacers“ komandos narys Malcolmas Brogdonas, taip pat atsidūręs saviizoliacijoje.

Teigiamas COVID-19 testas užfiksuotas tikrinant ir daugiau žaidėjų. Tarp užsikrėtusiųjų – Denverio „Nuggets“ ir Serbijos rinktinės žvaigždė Nikola Jokičius, du Finikso „Suns“ žaidėjai ir dar keli, kurių pavardės neskelbiamos.

Tiek „Kings“, tiek „Pacers“ dalyvaus sezono pratęsime, kurio pradžia numatyta pačioje liepos pabaigoje.

Jungtinėse Valstijose per praėjusią parą užregistruota daugiau kaip 35 900 užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejų, rodo Johnso Hopkinso universiteto paskelbti duomenys.

Kaip nurodo Baltimorėje įsikūręs universitetas, iki trečiadienio 20 val. 30 min. vietos (ketvirtadienio 3 val. 30 min. Lietuvos) laiku šalyje buvo nustatyta iš viso beveik 2,4 mln. koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejų.

Beveik pusėje iš 50 valstijų dvi pastarąsias savaites stebimas registruojamų naujų ligos atvejų šuolis. Kai kuriose iš jų, įskaitant Teksasą ir Floridą, kasdien fiksuojami nauji užsikrėtimo atvejų skaičiaus rekordai.

Johnso Hopkinso universiteto duomenimis, per praėjusią parą šalyje nuo COVID 19 mirė 756 žmonės, o bendras letalinių atvejų skaičius padidėjo iki 121 932.

Didžiausia pasaulio ekonomika yra labiausiai nuo COVID-19 nukentėjusi šalis tiek pagal patvirtintų koronavirusinės infekcijos atvejų, tiek pagal mirčių skaičių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)