Praėjusią savaitę ant kolegės rankos nugulė pats pirmas žinomos atlikėjos darbas. Pati tatuiruotėmis kūną puošianti Iglė neslepia, kad šio įvykio baiminosi labiausiai.

„Ir minties bijojau, kad nuėjus į kursus reikės bandyti daryti tatuiruotę. Tačiau buvau stipriai užsidegus ir žinojau, pas ką eiti. Jau kelerius metus savo tatuiruotes patikiu meistrui Donatui, kuris Vilniuje turi savo saloną „Lithuanian tattoo“. Todėl eidama į kursus irgi žinojau, kad reikia kreiptis į jį.

Laimei, jis sutiko dirbti su manimi ir supažindino su visais prietaisais, higienos normomis. Pradėjau treniruotis ant dirbtinės odos, kol atėjo ta diena, kai Donatas pasakė: „Išbandykime tavo įgūdžius ant kitos meistrės“. Indrė davė sutikimą, kad pirmąją savo tatuiruotę padaryčiau ant jos rankos. Išsirinkome eskizus ir pradėjome.

Pradžioje labai drebėjo ranka ir mušė šaltas prakaitas. Jaučiau didžiulę atsakomybę, tačiau Donatas nuramino, buvo šalia, viską stebėjo, tada ir mano ranka nurimo. Jis ne tik geras mokytojas, bet ir superinis meistras. Tikrai patikėčiau jam bet kurią tatuiruotę“, – kalbėjo Iglė.

Tatuiruočių menas Iglę žavėti pradėjo dar paauglystėje.

„Tatuiruotėmis susidomėjau dar būdama 13 metų. Visada labai mėgau piešti, mane tai ramina. Tik nežinodavau, ką su tais piešiniais daryti. Piešdavau ant marškinėlių, drobių, o paveikslus dovanodavau. Neseniai buvau surengusi aukcioną, nes net neįsivaizdavau, kokie yra paveikslų kainynai. Dabar labai noriu tobulėti tatuiruočių mene. Tačiau kaip bus ateityje – pamatysime“, – „Delfi“ sakė Iglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)